Перегляд за Автор "Radzimovska Olha"
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз світового досвіду організації моделі державного управління на прикладі сполучених штатів америки (США)(2024) Графська Орислава; Радзімовська Ольга; Цільник Олег; Hrafska Oryslava; Radzimovska Olha; Tsilnyk OlehДокумент Екскурсійний туризм: особливості організації та сутність(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Юрчак Юрій; Радзімовська Ольга; Yurchak Yurii; Radzimovska OlhaМетою цієї доповіді є обґрунтування важливості музеїв у контексті розвитку туризму. The purpose of this report is to substantiate the importance of museums in the context of tourism development.Документ Кластер оперативного управління, його суть і значення для управління процесом виробництва(2024) Графська Орислава; Радзімовська Ольга; Мацюк Степан; Hrafska Oryslava; Radzimovska Olha; Matsiuk StepanДокумент Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : силабус навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджментуДисципліна «Діловий етикет та корпоративна культура» спрямована на формування у студентів етико-моральної культури поведінки, засвоєння правил ділового етикету, необхідних для діяльності сучасного фахівця.Документ Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : залікові вимоги, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджментуДокумент Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : методичні вказівки до проведення семінарських занять, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджментуДокумент Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : мультимедійні матеріали(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджментуДокумент Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджментуМетою викладання дисципліни є: формування професійно-комунікативної компетентності майбутніх фахівців у сфері корпоративної культури та ділового спілкування. Соціально активна особистість є учасником соціокультурних і професійних комунікацій. Спілкування основане на етичних засадах якнайбільше сприятиме успіху у професійній діяльності. Вагомим у підготовці майбутніх фахівців до спілкування у сучасних умовах постає досягнення високого рівня культури ділового спілкування, чому сприятиме вивчення навчальної дисципліни «Корпоративна культура та ділова етика».Документ Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska OlhaМетою викладання дисципліни є: формування професійно-комунікативної компетентності майбутніх фахівців у сфері корпоративної культури та ділового спілкування. Соціально активна особистість є учасником соціокультурних і професійних комунікацій. Спілкування основане на етичних засадах якнайбільше сприятиме успіху у професійній діяльності. Вагомим у підготовці майбутніх фахівців до спілкування у сучасних умовах постає досягнення високого рівня культури ділового спілкування, чому сприятиме вивчення навчальної дисципліни «Корпоративна культура та ділова етика».Документ Напрями удосконалення фінансового менеджменту підприємства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Павленчик Анатолій; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Anatolii; Radzimovska OlhaМета - проаналізувати напрями удосконалення фінансового менеджменту на підприємствах. The aim is to analyse areas for improvement in financial management at enterprises.Документ Роль інновацій у підвищенні конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Дуб Світлана; Гузар Уляна; Радзімовська Ольга; Dub Svitlana; Huzar Uliana; Radzimovska OlhaДокумент Сучасний розвиток кадрового потенціалу у закладах індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Заремба Лідія; Гузар Уляна; Радзімовська Ольга; Zaremba Lidiia; Huzar Uliana; Radzimovska OlhaДокумент Характеристики креативного менеджменту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Радзімовська Ольга; Radzimovska Olha