Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Radzimovska Olha"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз світового досвіду організації моделі державного управління на прикладі сполучених штатів америки (США)
    (2024) Графська Орислава; Радзімовська Ольга; Цільник Олег; Hrafska Oryslava; Radzimovska Olha; Tsilnyk Oleh
  • Документ
    Екскурсійний туризм: особливості організації та сутність
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Юрчак Юрій; Радзімовська Ольга; Yurchak Yurii; Radzimovska Olha
    Метою цієї доповіді є обґрунтування важливості музеїв у контексті розвитку туризму. The purpose of this report is to substantiate the importance of museums in the context of tourism development.
  • Документ
    Кластер оперативного управління, його суть і значення для управління процесом виробництва
    (2024) Графська Орислава; Радзімовська Ольга; Мацюк Степан; Hrafska Oryslava; Radzimovska Olha; Matsiuk Stepan
  • Документ
    Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : силабус навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджменту
    Дисципліна «Діловий етикет та корпоративна культура» спрямована на формування у студентів етико-моральної культури поведінки, засвоєння правил ділового етикету, необхідних для діяльності сучасного фахівця.
  • Документ
    Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : залікові вимоги, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : методичні вказівки до проведення семінарських занять, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : мультимедійні матеріали
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджменту
  • Документ
    Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha; Кафедра економіки та менеджменту
    Метою викладання дисципліни є: формування професійно-комунікативної компетентності майбутніх фахівців у сфері корпоративної культури та ділового спілкування. Соціально активна особистість є учасником соціокультурних і професійних комунікацій. Спілкування основане на етичних засадах якнайбільше сприятиме успіху у професійній діяльності. Вагомим у підготовці майбутніх фахівців до спілкування у сучасних умовах постає досягнення високого рівня культури ділового спілкування, чому сприятиме вивчення навчальної дисципліни «Корпоративна культура та ділова етика».
  • Документ
    Курс-тренінг «Діловий етикет та корпоративна культура» : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Павленчик Наталія; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Nataliia; Radzimovska Olha
    Метою викладання дисципліни є: формування професійно-комунікативної компетентності майбутніх фахівців у сфері корпоративної культури та ділового спілкування. Соціально активна особистість є учасником соціокультурних і професійних комунікацій. Спілкування основане на етичних засадах якнайбільше сприятиме успіху у професійній діяльності. Вагомим у підготовці майбутніх фахівців до спілкування у сучасних умовах постає досягнення високого рівня культури ділового спілкування, чому сприятиме вивчення навчальної дисципліни «Корпоративна культура та ділова етика».
  • Документ
    Напрями удосконалення фінансового менеджменту підприємства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Павленчик Анатолій; Радзімовська Ольга; Pavlenchyk Anatolii; Radzimovska Olha
    Мета - проаналізувати напрями удосконалення фінансового менеджменту на підприємствах. The aim is to analyse areas for improvement in financial management at enterprises.
  • Документ
    Роль інновацій у підвищенні конкурентоспроможності закладів готельно-ресторанного бізнесу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Дуб Світлана; Гузар Уляна; Радзімовська Ольга; Dub Svitlana; Huzar Uliana; Radzimovska Olha
  • Документ
    Сучасний розвиток кадрового потенціалу у закладах індустрії гостинності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Заремба Лідія; Гузар Уляна; Радзімовська Ольга; Zaremba Lidiia; Huzar Uliana; Radzimovska Olha
  • Документ
    Характеристики креативного менеджменту
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Радзімовська Ольга; Radzimovska Olha

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок