Перегляд за Автор "Radzimovska, Olga"
Зараз показуємо 1 - 13 з 13
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Implementation of the concept of healthy food in restaurants(2022) Paska, Mariia; Radzimovska, Olga; Guzenko, Iryna; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Гузенко, ІринаFood refers to the most important factors of the environment, which directly affect the human body throughout life. Proper nutrition is an important part of a balanced diet. The regime provides regular meals at certain hours at certain intervals, as well as the distribution of the daily diet by energy value during the day. Adherence to the diet ensures the rhythmic functioning of the digestive system, normal digestion and proper metabolism. The food ration should be composed so that its energy value covers the body’s energy expenditure. The organization of a balanced diet is one of the most important factors in maintaining good health and improving efficiency. The diet should be composed so that its energy value covers the body’s energy expenditure.Харчування відноситься до найважливіших факторів навколишнього середовища, які безпосередньо впливають на організм людини протягом усього життя. Належний харчування є важливою частиною збалансованого харчування. Режим передбачає регулярне харчування в певні години з певними інтервалами, а також розподіл добового раціону за енергетичною цінністю протягом доби. Дотримання режиму харчування забезпечує ритмічну роботу органів травлення системи, нормального травлення і правильного обміну речовин. Раціон харчування повинен складатися так, щоб його енергетична цінність покривала енергетичні витрати організму. Організація збалансованого харчування є одним з найважливіших факторів збереження та оздоровлення ефективність. Раціон повинен бути складений так, щоб його енергетична цінність покривала енергетичні витрати організму.Документ VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, OlgaПопулярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.Документ VIP-кейтеринг: особливості та актуальні проблеми розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшко, Олександра; Турчин, Валентин; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Lyashko, Oleksandra; Turchyn, Valentyn; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, OlgaПопулярність VIP кейтерингу обумовлена тим, що з’являється можливість проведення заходу на своїй території, при цьому, не докладаючи особливих зусиль. Кейтеринг спрощує організацію банкету, і дозволяє приділити більше часу іншим обов’язкам. Організатори пропонують не тільки смачно нагодувати замовників, але і надати сервіс, обладнання та декорації. The popularity of VIP catering is due to the fact that it is possible to hold the event on its territory, without much effort. Catering simplifies the organization of the banquet, and allows you to spend more time on other responsibilities. The organizers offer not only delicious food for customers, but also provide service, equipment and scenery.Документ Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaАвіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.Документ Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaАвіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.Документ Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaКейтеринг є одним із найбільш привабливих та затребуваних секторів ресторанного бізнесу в Україні, який потребує досконалого вивчення та популяризації. Головна особливість студії «Chef» – авторський підхід, що позитивно впливає на бізнес-заходи, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту. Catering is one of the most attractive and popular sectors of the restaurant business in Ukraine, which needs to be thoroughly studied and promoted. The main feature of the Chef studio is the author's approach, which has a positive effect on business events, when it is important for the organizers to please every client, partner and even a competitor.Документ Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaКейтеринг є одним із найбільш привабливих та затребуваних секторів ресторанного бізнесу в Україні, який потребує досконалого вивчення та популяризації. Головна особливість студії «Chef» – авторський підхід, що позитивно впливає на бізнес-заходи, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту. Catering is one of the most attractive and popular sectors of the restaurant business in Ukraine, which needs to be thoroughly studied and promoted. The main feature of the Chef studio is the author's approach, which has a positive effect on business events, when it is important for the organizers to please every client, partner and even a competitor.Документ Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Фітель, Наталія; Радзімовська, Ольга; Fitel, Nataliya; Radzimovska, OlgaПроаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails".Документ Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Фітель, Наталія; Радзімовська, Ольга; Fitel, Nataliya; Radzimovska, OlgaПроаналізовано меню фермерського господарства «Західний равлик», який пропонує широкий асортимент м’яса равлика, як готової продукції в харчових цілях. Меню ресторації «Tante Sophie», де відчувається справжня насолода для гурманів: равлики із класичними французькими соусами, відмінна винна карта, ідеально стилізований інтер’єр та роботу фермерського господарстві. ФР «Tante snails». The menu of the farm "Western snail" is analyzed. Which offers us a wide range of snail meat as a finished product for food purposes. Tante Sophie Restaurant Menu where you can enjoy gourmets: snails with classic French sauces, an excellent wine list, a perfectly styled interior and farm work. FR "Tante snails".Документ Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Давидова, Ольга; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Davydova, Olga; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, OlgaГотельно-ресторанний бізнес є головною складовою туристичної інфраструктури та індустрії гостинності, де надається комплекс послуг для туристів, формуються перспективи і передумови розвитку туризму та соціально-культурних послуг. Це посилює необхідність високої професійної підготовки кадрів для готельного і ресторанного сервісу, вирішення комплексу завдань із обслуговування відвідувачів та формування міцних конкурентних позицій підприємств. Високу позицію у розвитку підготовки фахівців із дотриманням усіх акредитаційних вимог здійснюють саме у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Hotel and restaurant business is the main component of the tourist infrastructure and hospitality industry, which provides a range of services for tourists, forming prospects and prerequisites for the development of tourism and socio-cultural services. This increases the need for high professional training for hotel and restaurant service, solving a set of tasks for customer service and the formation of strong competitive positions of enterprises. A high position in the development of training of specialists in compliance with all accreditation requirements is carried out at the Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyу.Документ Особливості підготовки кваліфікованого персоналу для сфери обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Давидова, Ольга; Холявка, Володимир; Радзімовська, Ольга; Davydova, Olga; Kholyavka, Volodymyr; Radzimovska, OlgaГотельно-ресторанний бізнес є головною складовою туристичної інфраструктури та індустрії гостинності, де надається комплекс послуг для туристів, формуються перспективи і передумови розвитку туризму та соціально-культурних послуг. Це посилює необхідність високої професійної підготовки кадрів для готельного і ресторанного сервісу, вирішення комплексу завдань із обслуговування відвідувачів та формування міцних конкурентних позицій підприємств. Високу позицію у розвитку підготовки фахівців із дотриманням усіх акредитаційних вимог здійснюють саме у Львівському державному університеті фізичної культури імені Івана Боберського. Hotel and restaurant business is the main component of the tourist infrastructure and hospitality industry, which provides a range of services for tourists, forming prospects and prerequisites for the development of tourism and socio-cultural services. This increases the need for high professional training for hotel and restaurant service, solving a set of tasks for customer service and the formation of strong competitive positions of enterprises. A high position in the development of training of specialists in compliance with all accreditation requirements is carried out at the Lviv State University of Physical Culture named after Ivan Boberskyу.Документ Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaПопулярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.Документ Шведський стіл: особливості його походження та сьогоднішня популярність(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Сікута, Христина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Sikuta, Khrystyna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaПопулярність шведського столу зростає, оскільки одночасно можна об’єднати велику кількість відвідувачів, що прекрасно підходить для місць з великою прохідністю людей, наприклад, для готелів. Так, їжа знаходиться у вільному доступі, кожен може вибрати собі те, що більше подобається. Урочистість формату робить приймання їжі незвичайним. The popularity of the buffet is growing, as it is possible to unite a large number of visitors at the same time, which is perfect for places with high traffic, such as hotels. Yes, food is freely available, everyone can choose what they like best. The solemnity of the format makes eating unusual.