Перегляд за Автор "Prykolota, Snizhana"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Силка, Ірина; Польовик, Володимир; Приколота, Сніжана; Sylka, Iryna; Polovyk, Volodymyr; Prykolota, SnizhanaМета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv".