Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Prokopiv, T. M."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Морфологія та розмноження дріжджів. Будова та організація плісеневих грибів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-17) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа"
    (2019-07-17) Прокопів, Т. М.; Гащишин, В. Р.; Борецький, Ю. Р.; Трач, В. М.; Prokopiv, T. M.; Hashchyshyn, V. R.; Boretskyi, Yu. R.; Trach, V. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"
    (2019-07-17) Прокопів, Т. М.; Гащишин, В. Р.; Борецький, Ю. Р.; Трач, В. М.; Prokopiv, T. M.; Hashchyshyn, V. R.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Основи класифікації і морфології бактерій : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-17) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі
    (Сполом, 2019) Борецький, Ю. Р.; Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Шавель, Х. Є.; Трач, В. М.; Boretskyi, Yu. R.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Shavel, Kh. Ye.; Trach, V. M.
    Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.
  • Документ
    Патогенні мікроорганізми в харчовій промисловості : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Способи отримання енергії мікроорганізмами : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Фізіологія мікроорганізмів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
  • Документ
    Історія становлення та розвитку мікробіології : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа
    (2019-07-17) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок