Перегляд за Автор "Prokopiv, T. M."
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Морфологія та розмноження дріжджів. Будова та організація плісеневих грибів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-17) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Мікробіологія : навчальна програма для студентів спеціальності : 241 “Готельно-ресторанна справа"(2019-07-17) Прокопів, Т. М.; Гащишин, В. Р.; Борецький, Ю. Р.; Трач, В. М.; Prokopiv, T. M.; Hashchyshyn, V. R.; Boretskyi, Yu. R.; Trach, V. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Мікробіологія : робоча програма для студентів 241 “Готельно-ресторанна справа"(2019-07-17) Прокопів, Т. М.; Гащишин, В. Р.; Борецький, Ю. Р.; Трач, В. М.; Prokopiv, T. M.; Hashchyshyn, V. R.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Основи класифікації і морфології бактерій : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-17) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Основи мікробіологічного нормування якості харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі(Сполом, 2019) Борецький, Ю. Р.; Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Шавель, Х. Є.; Трач, В. М.; Boretskyi, Yu. R.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Shavel, Kh. Ye.; Trach, V. M.Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.Документ Патогенні мікроорганізми в харчовій промисловості : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Способи отримання енергії мікроорганізмами : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Фізіологія мікроорганізмів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-18) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієниДокумент Історія становлення та розвитку мікробіології : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальност і: 241 Готельно-ресторанна справа(2019-07-17) Гащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни