Перегляд за Автор "Povshyk, Sofiia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив сухої пшеничної клейковини на показники технологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Повшик, Софія; Іжевська, Орися; Петрюк, Олександра; Povshyk, Sofiia; Izhevska, Orysia; Petriuk, OleksandraМетою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів.Документ Вплив сухої пшеничної клейковини на показникитехнологічного процесу і якість булок зі шротом насіння кунжуту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-11-28) Повшик, Софія; Іжевська, Орися; Петрюк, Олександра; Povshyk, Sofiia; Izhevska, Orysia; Petriuk, OleksandraМетою наших досліджень було встановити доцільність використання сухої пшеничної клейковини (СПК) як визнаної сировини, що поліпшує характеристики тіста і булочних виробів.