Перегляд за Автор "Polovyk, Volodymyr"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ "Котлета по-київськи" підвищення харчової цінності через призму гастротуризму в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Силка, Ірина; Польовик, Володимир; Приколота, Сніжана; Sylka, Iryna; Polovyk, Volodymyr; Prykolota, SnizhanaМета. Беззаперечно серед найпопулярніших страв традиційної української кухні є «Котлета по-київськи». Незважаючи на промови- сту назву страви, на її авторство претендують й інші країни. І хоча навколо цієї страви точиться немало суперечок щодо приналеж- ності до української кухні, її люблять і споживають по всьому світу як «Chicken Kyiv».Goal. Undoubtedly among the most popular traditional dishes Ukrainian cuisine has "Kiev-style cutlets". Despite the speeches th name of the dish, its authorship is also claimed by other countries. And although there is a lot of controversy surrounding this dish regarding the ties to Ukrainian cuisine, it is loved and consumed all over the world as "Chicken Kyiv".Документ Удосконалення технології кавових напоїв із додаванням нетрадиційної рослинної сировини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Гольник, Анастасія; Польовик, Володимир; Кузьмін, Олег; Стукальська, Наталія; Holnyk, Anastasiia; Polovyk, Volodymyr; Kuzmin, Oleh; Stukalska, NataliiaМетою роботи є удосконалення технології кавових напоїв на ос- нові безлактозного «рослинного молока» з додаванням нетрадицій- ної рослинної сировини – ягідних порошків. The purpose of the work is to improve the technology of coffee drinks based on new lactose-free "vegetable milk" with the addition of non-traditional plant raw materials - berry powders.