Перегляд за Автор "Polishchuk, A. M."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Історія української культури : завдання для самостійної роботи підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-02-07) Сова, А. О.; Поліщук, А. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, A. M.; Кафедра олімпійської освітиДокумент Історія української культури : залікові вимоги з курсу дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-02-07) Сова, А. О.; Поліщук, А. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, A. M.; Кафедра олімпійської освітиДокумент Історія української культури : навчальна програма дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-02-07) Сова, А. О.; Поліщук, А. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, A. M.; Кафедра олімпійської освітиМета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історико-культурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.Документ Історія української культури : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни для студентів першого курсу, факультету туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-02-07) Сова, А. О.; Поліщук, А. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, A. M.; Кафедра олімпійської освітиДокумент Історія української культури : рекомендована література з курсу дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», факультет туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-02-07) Сова, А. О.; Поліщук, А. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, A. M.; Кафедра олімпійської освітиДокумент Історія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобуття ОКР «бакалавр» за спеціальністю: 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-02-07) Сова, А. О.; Поліщук, А. М.; Sova, A. O.; Polishchuk, A. M.Мета викладання навчальної дисципліни “Історія української культури” – формування системи знань про закономірності національного історикокультурного процесу, основні досягнення української культури, засвоєння загальнолюдських та національних культурних цінностей, збагачення духовного світу, формування моральних і естетичних потреб та здатності зберігати і охороняти культурні здобутки України.