Перегляд за Автор "Pokalchuk, Yuliia"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Розширення асортименту кондитерських виробів із пісочного тіста шляхом використання нетрадиційної сировини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Максимець, Олександра; Покальчук, Юлія; Maksymets, Oleksandra; Pokalchuk, YuliiaМета дослідження – дослідити, проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання чебрецю та м’яти під час виготовлення печива із пісочного тіста, розробити нову рецептуру печива, розши- рити асортимент борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. The purpose of research is to investigate, analyze and justify feasibility of using thyme and mint during production shortbread cookies, develop a new cookie recipe, expand ry assortment of flour confectionery products from shortbread dough.