Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Perun, Mariia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Калитин, Роксолана; Перун, Марія; Радзімовська, Ольга; Холявка, Володимир; Kalytyn, Roksolana; Perun, Mariia; Radzimovska, Olha; Kholiavka, Volodymyr
    Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.
  • Документ
    Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Калитин, Роксолана; Перун, Марія; Радзімовська, Ольга; Холявка, Володимир; Kalytyn, Roksolana; Perun, Mariia; Radzimovska, Olha; Kholiavka, Volodymyr
    Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок