Перегляд за Автор "Perun, Mariia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Калитин, Роксолана; Перун, Марія; Радзімовська, Ольга; Холявка, Володимир; Kalytyn, Roksolana; Perun, Mariia; Radzimovska, Olha; Kholiavka, VolodymyrМета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.Документ Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Калитин, Роксолана; Перун, Марія; Радзімовська, Ольга; Холявка, Володимир; Kalytyn, Roksolana; Perun, Mariia; Radzimovska, Olha; Kholiavka, VolodymyrМета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.