Перегляд за Автор "Pergat Oleg"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Modern meat analogues of cut semi-finished products(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Pergat Oleg; Strashynskyi Igor; Пергат Олег; Страшинський ІгорThe aim The use of less refined ingredients is a development that gains traction in recent years. To maintain new innovation in meat analogues, it is imperative to understand the role of each ingredient (refined or not) and their interplay to find alternatives that are better appreciated by consumers. Мета Використання менш рафінованих інгредієнтів - це тенденція, яка набирає обертів в останні роки. Щоб підтримувати інновації в м'ясних аналогах, необхідно розуміти роль кожного інгредієнта (рафінованого чи ні) та їхню взаємодію, щоб знайти альтернативи, які краще сприймаються споживачами.