Перегляд за Автор "Paska, Mariya"
Зараз показуємо 1 - 20 з 29
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaАвіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.Документ Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Данилишин, Ярина; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Danylyshyn, Yaryna; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaАвіакейтеринг, є одним із найбільш динамічних секторів ресторанного бізнесу в Україні, практика ресторанної галузі показує, що вартість повно сервісного обслуговування є досить високою та перспективною. Air catering is one of the most dynamic sectors of the restaurant business in Ukraine, the practice of the restaurant industry shows that the cost of full service is quite high and promising.Документ Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaКейтеринг є одним із найбільш привабливих та затребуваних секторів ресторанного бізнесу в Україні, який потребує досконалого вивчення та популяризації. Головна особливість студії «Chef» – авторський підхід, що позитивно впливає на бізнес-заходи, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту. Catering is one of the most attractive and popular sectors of the restaurant business in Ukraine, which needs to be thoroughly studied and promoted. The main feature of the Chef studio is the author's approach, which has a positive effect on business events, when it is important for the organizers to please every client, partner and even a competitor.Документ Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Мосійчук, Мар’яна; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Mosiychuk, Maryana; Paska, Mariya; Radzimovska, OlgaКейтеринг є одним із найбільш привабливих та затребуваних секторів ресторанного бізнесу в Україні, який потребує досконалого вивчення та популяризації. Головна особливість студії «Chef» – авторський підхід, що позитивно впливає на бізнес-заходи, коли організаторам важливо догодити кожному клієнтові, партнеру й навіть конкуренту. Catering is one of the most attractive and popular sectors of the restaurant business in Ukraine, which needs to be thoroughly studied and promoted. The main feature of the Chef studio is the author's approach, which has a positive effect on business events, when it is important for the organizers to please every client, partner and even a competitor.Документ Гастрономічний туризм та автентична кухня: стан і перспективи розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Боратинський, Олег; Паска, Марія; Boratynskyy, Oleh; Paska, MariyaРозвиток гастрономічного туризму з виокремленням страв автентичної кухні конкретного регіону України сприятиме підвищенню соціально-економічного потенціалу територіальної громади. The development of gastronomic tourism with the selection of authentic cuisine of a particular region of Ukraine will help increase the socio-economic potential of the local community.Документ Концептуальні особливості мінеральних курортів України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гуль, Яна; Паска, Марія; Gul, Janа; Paska, MariyaСанаторно-курортне лікування з використанням цілющих властивостей природних чинників є важливою складовою процесу профілактики та лікування, особливо підвищується значення курортного. Spa treatment using the healing properties of natural factors is an important component of the process of prevention and treatment, especially the importance of spa.Документ Концептуальні особливості мінеральних курортів України(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гуль, Яна; Паска, Марія; Gul, Janа; Paska, MariyaСанаторно-курортне лікування з використанням цілющих властивостей природних чинників є важливою складовою процесу профілактики та лікування, особливо підвищується значення курортного. Spa treatment using the healing properties of natural factors is an important component of the process of prevention and treatment, especially the importance of spa.Документ Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021) Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, MariyaЗапропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction.Документ Локальна кухня як інноваційний тренд розвитку ресторанного туризму в регіоні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-07-21) Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, MariyaЗапропоновано ресторанний тур мережею концептуальних закладів для гурманів делікатесних страв із м’яса равликів, яке вирізняється високою якістю, ексклюзивністю локальної кухні, а також креативною спрямованістю. A restaurant tour of a chain of conceptual establishments for gourmets of snail meat delicacies is offered, which is distinguished by high quality, exclusivity of local cuisine, as well as creative direction.Документ Особливості розвитку сфери гольфу в індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Кіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Igor; Paska, MariyaГра у гольф має безліч переваг, серед яких не тільки спортивний інтерес та сатисфакція, але і можливість розвивати готельно-ресторанну підприємницьку діяльність, саме тому слід розцінювати цю гру як невідокремлену сферу туризму в країні, де є можливість розвитку даного виду спорту. Playing golf has many advantages, including not only sports interest and satisfaction, but also the opportunity to develop hotel and restaurant business, which is why this game should be regarded as an inseparable area of tourism in a country where there is an opportunity to develop this sport.Документ Особливості розвитку сфери гольфу в індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Кіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Igor; Paska, MariyaГра у гольф має безліч переваг, серед яких не тільки спортивний інтерес та сатисфакція, але і можливість розвивати готельно-ресторанну підприємницьку діяльність, саме тому слід розцінювати цю гру як невідокремлену сферу туризму в країні, де є можливість розвитку даного виду спорту. Playing golf has many advantages, including not only sports interest and satisfaction, but also the opportunity to develop hotel and restaurant business, which is why this game should be regarded as an inseparable area of tourism in a country where there is an opportunity to develop this sport.Документ Особливості індустрії гостинності у курортному середовищі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Кіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Ihor; Paska, MariyaЗа останні десятиліття курортна сфера сильно видозмінилася, оскільки застосовуються сучасні методи діагностики захворювань різної етіології для того, щоб підібрати найефективнішу стратегію лікування. Окрім того, місця тимчасового розміщення, а саме кімнати для проживання зараз нічим не відрізняються від сучасних комфортабельних готельних номерів, що створює атмосферу благополуччя.In recent decades, the resort industry has changed greatly, as modern methods of diagnosing diseases of various etiologies are used to select the most effective treatment strategy. In addition, the temporary accommodation, namely the living rooms are now no different from modern comfortable hotel rooms, which creates an atmosphere of well-being.Документ Особливості індустрії гостинності у курортному середовищі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Кіндрат, Ігор; Паска, Марія; Kindrat, Ihor; Paska, MariyaЗа останні десятиліття курортна сфера сильно видозмінилася, оскільки застосовуються сучасні методи діагностики захворювань різної етіології для того, щоб підібрати найефективнішу стратегію лікування. Окрім того, місця тимчасового розміщення, а саме кімнати для проживання зараз нічим не відрізняються від сучасних комфортабельних готельних номерів, що створює атмосферу благополуччя.In recent decades, the resort industry has changed greatly, as modern methods of diagnosing diseases of various etiologies are used to select the most effective treatment strategy. In addition, the temporary accommodation, namely the living rooms are now no different from modern comfortable hotel rooms, which creates an atmosphere of well-being.Документ Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya«Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast.Документ Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya«Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast.Документ Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, MariyaПредставлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.Документ Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, MariyaПредставлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.Документ Сучасний менеджмент у професійному спорті(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Свирида, Мар'яна; Паска, Марія; Svyryda, Maryana; Paska, MariyaСучасний спортивний менеджмент здійснюється на основі чотирьох принципів, які дозволяють: покращувати взаємовідносини між співробітниками для підвищення ефективності результатів роботи; виявляти потреби робітників та знаходити можливості їх задоволення; здійснювати вплив на членів організації та залучати їх до вирішення задач, які стоять перед організацією; використовувати особливості традицій країни, її історії та культури, застосовуючи їх в модернізованій системі управління. Modern sports management is based on four principles that allow: to improve relationships between employees to improve the efficiency of work results; identify the needs of workers and find opportunities to meet them; to influence the members of the organization and involve them in solving the tasks facing the organization; use the features of the country's traditions, its history and culture, applying them in a modernized system of government.Документ Сучасний менеджмент у професійному спорті(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Свирида, Мар'яна; Паска, Марія; Svyryda, Maryana; Paska, MariyaСучасний спортивний менеджмент здійснюється на основі чотирьох принципів, які дозволяють: покращувати взаємовідносини між співробітниками для підвищення ефективності результатів роботи; виявляти потреби робітників та знаходити можливості їх задоволення; здійснювати вплив на членів організації та залучати їх до вирішення задач, які стоять перед організацією; використовувати особливості традицій країни, її історії та культури, застосовуючи їх в модернізованій системі управління. Modern sports management is based on four principles that allow: to improve relationships between employees to improve the efficiency of work results; identify the needs of workers and find opportunities to meet them; to influence the members of the organization and involve them in solving the tasks facing the organization; use the features of the country's traditions, its history and culture, applying them in a modernized system of government.Документ Сучасний стан бальнеологічного туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Косінова, Ярина; Паска, Марія; Kosinova, Yaryna; Paska, MariyaАналіз сучасного стану бальнеологічного туризму, є актуальним питанням сьогодення. Про ефективність санаторно-курортного лікування свідчить те, що після доліковування в санаторії хворі в 3–4 рази частіше і в 1,5–2,5 рази швидше вертаються до продуктивної праці. Analysis of the current state of balneological tourism is a topical issue today. The effectiveness of sanatorium treatment is evidenced by the fact that after additional treatment in the sanatorium, patients return to productive work 3-4 times more often and 1.5-2.5 times faster.