Перегляд за Автор "Paska, , Mariia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyy, Ivan; Paska, , MariiaВпровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок покликане допомогти закладам громадського харчування виділити всі небезпечні чинники, які можуть нести потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігти їх виникненню, мінімізуючи таким чином інциденти із харчової безпеки, які тягнуть за собою правову відповідальність. The introduction of a system of risk, hazard and critical control points is intended to help catering establishments identify all hazardous factors that may pose a potential threat to the life and health of consumers, and prevent their occurrence, thus minimizing food safety incidents that entail a legal liability.Документ Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, , Mariia; Kutsmyda, Anastasiia