Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Paska, , Mariia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyy, Ivan; Paska, , Mariia
    Впровадження системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок покликане допомогти закладам громадського харчування виділити всі небезпечні чинники, які можуть нести потенційну загрозу для життя і здоров’я споживачів, та запобігти їх виникненню, мінімізуючи таким чином інциденти із харчової безпеки, які тягнуть за собою правову відповідальність. The introduction of a system of risk, hazard and critical control points is intended to help catering establishments identify all hazardous factors that may pose a potential threat to the life and health of consumers, and prevent their occurrence, thus minimizing food safety incidents that entail a legal liability.
  • Документ
    Розроблення механізму комерціалізації кондитерських виробів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-10-18) Паска, Марія; Куцмида, Анастасія; Paska, , Mariia; Kutsmyda, Anastasiia

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок