Перегляд за Автор "Nykyha Oksana"
Зараз показуємо 1 - 20 з 25
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив соціальних мереж на популяризацію гастрономічного туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Никига Оксана; Булка Максим; Nykyha Oksana; Bulka MaksymДокумент Гастрономічний туризм : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : робоча програма вибіркової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : силабус вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою дисципліни є формування у студентів комплексу знань значення та особливостей гастрономії, як важливого елемента у формуванні туристичної привабливості країн, міст, регіонів, формування уявлення про сферу гастрономічного туризму, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку гастрономічного туризму.Документ Гастрономічний туризм : силабус вибіркової навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою дисципліни є формування у студентів комплексу знань значення та особливостей гастрономії, як важливого елемента у формуванні туристичної привабливості країн, міст, регіонів, формування уявлення про сферу гастрономічного туризму, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку гастрономічного туризму.Документ Географія України : програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними знаннями про об’єкт і предметну сутність географії, розкриття значення основних географічних термінів і понять, вивчення особливостей розвитку окремих компонентів природи України, дати студентам знання про різноманітність природних умов і ресурсів в межах території України, територіальну організацію суспільства України з урахуванням причинно- наслідкових зв’язків природних, соціальних та економічних процесів і явищ. Викладання навчальної дисципліни є комплексне та глибоке суспільно-географічне дослідження території України, яке сприятиме формуванню цілісного світогляду, визначення місця України у світовій спільноті.Документ Географія України : робоча програма компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними знаннями про об’єкт і предметну сутність географії, розкриття значення основних географічних термінів і понять, вивчення особливостей розвитку окремих компонентів природи України, дати студентам знання про різноманітність природних умов і ресурсів в межах території України, територіальну організацію суспільства України з урахуванням причинно-наслідкових зв’язків природних, соціальних та економічних процесів і явищ. Викладання навчальної дисципліни є комплексне та глибоке суспільно-географічне дослідження території України, яке сприятиме формуванню цілісного світогляду, визначення місця України у світовій спільноті.Документ Географія України : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними знаннями про об’єкт і предметну сутність географії, розкриття значення основних географічних термінів і понять, вивчення особливостей розвитку окремих компонентів природи України, дати студентам знання про різноманітність природних умов і ресурсів в межах території України, територіальну організацію суспільства України з урахуванням причинно-наслідкових зв’язків природних, соціальних та економічних процесів і явищ. Викладання навчальної дисципліни є комплексне та глибоке суспільно-географічне дослідження території України, яке сприятиме формуванню цілісного світогляду, визначення місця України у світовій спільноті.Документ Життя та професійна діяльність шеф-кухаря та ресторатора Омаро Канту (1976–2015)(2025) Никига Оксана; Романчук Ольга; Коваль Ростислав; Данилевич Мирослава; Калимон Юлія; Nykyha Oksana; Romanchuk Olha; Koval Rostyslav; Danylevych Myroslava; Kalymon YuliiaУ статті проаналізовано життя та професійну діяльність одного із найвідоміших американських шеф-кухарів та рестораторів, представника молекулярної гастрономії Homaro Cantu (1976–2015). Установлено, що Homaro Cantu був одержимий різноманітністю форм їжі, прагнув змінити відвідини ресторану: переосмислити обслуговування, те, як клієнти взаємодіють зі стравами, що можна і не можна споживати. The article analyses the life and professional activity of one of the most famous American chefs and restaurateurs, a representative of molecular gastronomy, Homaro Cantu (1976–2015). Obsessed with the diversity of food forms, Homaro Cantu was set to change the restaurant experience: to redefine service, the way customers interact with food, what can and cannot be consumed.Документ Комплексний підхід до формування позитивного іміджу туристичної дестинації(2025) Римар Софія; Никига Оксана; Rymar Sofiia; Nykyha OksanaУ статті розглянуто сутність туристичної дестинації як багатовимірного системного утворення, що поєд-нує географічну локалізацію, ресурсний потенціал, інфраструктуру, управлінські механізми та маркетингову ідентичність. The article presents a comprehensive analysis of the concept of a tourist destination as a multidimensional, systemic entity that integrates geographical location, resource potential, infrastructure, management mechanisms, and marketing identity.Документ Особливості систем резервування в туризмі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Никига Оксана; Мороз Соломія; Журило Максим; Nykyha Oksana; Moroz Solomiia; Zhurylo MaksymУ статті досліджено особливості систем резервування у туристичній індустрії як ключового інструмента управління туристичними послугами. Підкреслено, що розвиток цифрових технологій сприяв переходу від ручного обліку до глобальних електронних мереж, що забезпечило оперативний доступ до широкого спектра послуг – від бронювання авіаквитків і готелів до оренди транспорту та організації комплексних турів. Окреслено переваги використання систем онлайн резервування, зокрема зручність, доступність, швидкість та широкий вибір пропозицій. Проаналізовано різновиди систем резервування, а саме: глобальні, локальні та корпоративні, також охарактеризовано провідні міжнародні сервіси. Зроблено висновок, що використання систем резервування є ключовим чинником підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств та якості обслуговування клієнтів у сучасних умовах. The article examines the features of reservation systems in the tourism industry as a key tool for managing tourism services.Документ Роль спортивних Залів слави та музеїв у розвитку туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Данилевич Мирослава; Романчук Ольга; Никига Оксана; Коваль Ростислав; Danylevych Myroslava; Romanchuk Olha; Nykyha Oksana; Koval RostyslavДокумент Самогубства відомих спортсменів сучасності: історії та причини(2025) Никига Оксана; Романчук Ольга; Коваль Ростислав; Nykyha Oksana; Romanchuk Olha; Koval RostyslavМета роботи полягає у вивченні життя, професійної кар’єри, причин і способів самогубств відомих спортсменів у першій чверті ХХІ століття. Для її досягнення використані загальнонаукові (опис та спостереження) і теоретичні (аналіз, синтез, класифікація, пояснення й узагальнення) методи дослідження. The aim of the work is to study the life, professional career, reasons and methods of suicide of famous athletes in the first quarter of the 21st century. We used general scientific (description and observation) and theoretical (analysis, synthesis, classification, explanation, and generalization) research methods to achieve the goalДокумент Сучасний олімпійський туризм: основні тенденції(2024) Никига Оксана; Романчук Ольга; Коваль Ростислав; Данилевич Мирослава; Калимон Юлія; Nykyha Oksana; Romanchuk Olha; Koval Rostyslav; Danylevych Myroslava; Kalymon YuliiaМета нашого дослідження полягає у вис- вітленні основних тенденцій розвитку сучасно- го олімпійського туризму. The purpose of our study is to identify the main trends in the to identify the main trends in the development of modern Olympic tourism.Документ Управління якістю туристичних послуг: сучасні підходи(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Никига Оксана; Мороз Соломія; Нога Руслан; Nykyha Oksana; Moroz Solomiia; Noha RuslanМета статті полягає в обґрунтуванні сучасних підходів в управлінні якістю туристичних послуг. The purpose of the article is to substantiate modern approaches to managing the quality of tourist services.Документ Якість туристичних послуг як основа розвитку туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha OksanaДокумент Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.Документ Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.