Перегляд за Автор "Nykyha Oksana"
Зараз показуємо 1 - 18 з 18
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гастрономічний туризм : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : робоча програма вибіркової компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Гастрономічний туризм» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо сучасних тенденцій розвитку галузі.Документ Гастрономічний туризм : силабус вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою дисципліни є формування у студентів комплексу знань значення та особливостей гастрономії, як важливого елемента у формуванні туристичної привабливості країн, міст, регіонів, формування уявлення про сферу гастрономічного туризму, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку гастрономічного туризму.Документ Гастрономічний туризм : силабус вибіркової навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою дисципліни є формування у студентів комплексу знань значення та особливостей гастрономії, як важливого елемента у формуванні туристичної привабливості країн, міст, регіонів, формування уявлення про сферу гастрономічного туризму, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також сучасних тенденцій розвитку гастрономічного туризму.Документ Географія України : програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними знаннями про об’єкт і предметну сутність географії, розкриття значення основних географічних термінів і понять, вивчення особливостей розвитку окремих компонентів природи України, дати студентам знання про різноманітність природних умов і ресурсів в межах території України, територіальну організацію суспільства України з урахуванням причинно- наслідкових зв’язків природних, соціальних та економічних процесів і явищ. Викладання навчальної дисципліни є комплексне та глибоке суспільно-географічне дослідження території України, яке сприятиме формуванню цілісного світогляду, визначення місця України у світовій спільноті.Документ Географія України : робоча програма компоненти освітньої програми, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними знаннями про об’єкт і предметну сутність географії, розкриття значення основних географічних термінів і понять, вивчення особливостей розвитку окремих компонентів природи України, дати студентам знання про різноманітність природних умов і ресурсів в межах території України, територіальну організацію суспільства України з урахуванням причинно-наслідкових зв’язків природних, соціальних та економічних процесів і явищ. Викладання навчальної дисципліни є комплексне та глибоке суспільно-географічне дослідження території України, яке сприятиме формуванню цілісного світогляду, визначення місця України у світовій спільноті.Документ Географія України : силабус навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є оволодіння студентами теоретичними знаннями про об’єкт і предметну сутність географії, розкриття значення основних географічних термінів і понять, вивчення особливостей розвитку окремих компонентів природи України, дати студентам знання про різноманітність природних умов і ресурсів в межах території України, територіальну організацію суспільства України з урахуванням причинно-наслідкових зв’язків природних, соціальних та економічних процесів і явищ. Викладання навчальної дисципліни є комплексне та глибоке суспільно-географічне дослідження території України, яке сприятиме формуванню цілісного світогляду, визначення місця України у світовій спільноті.Документ Роль спортивних Залів слави та музеїв у розвитку туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Данилевич Мирослава; Романчук Ольга; Никига Оксана; Коваль Ростислав; Danylevych Myroslava; Romanchuk Olha; Nykyha Oksana; Koval RostyslavДокумент Сучасний олімпійський туризм: основні тенденції(2024) Никига Оксана; Романчук Ольга; Коваль Ростислав; Данилевич Мирослава; Калимон Юлія; Nykyha Oksana; Romanchuk Olha; Koval Rostyslav; Danylevych Myroslava; Kalymon YuliiaМета нашого дослідження полягає у вис- вітленні основних тенденцій розвитку сучасно- го олімпійського туризму. The purpose of our study is to identify the main trends in the to identify the main trends in the development of modern Olympic tourism.Документ Якість туристичних послуг як основа розвитку туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha OksanaДокумент Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.Документ Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.Документ Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі сфери обслуговування із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.Документ Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Інноваційний розвиток гастрономічного туризму» є ознайомлення майбутніх фахівців в галузі туризму із особливостями інноваційного розвитку гастрономічного туризму, формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок стосовно концептуальних основ інноваційного розвитку сучасної індустрії туризму, а також формування знань щодо інноваційних тенденцій розвитку галузі.Документ Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : силабус вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою дисципліни є формування у студентів комплексу знань значення та особливостей гастрономії, як важливого елемента у формуванні туристичної привабливості країн, міст, регіонів, формування уявлення про сферу гастрономічного туризму, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також інноваційних тенденцій розвитку гастрономічного туризму.Документ Інноваційний розвиток гастрономічного туризму : силабус вибіркової навчальної дисципліни, освітній ступінь – магістр, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність : 242 «Туризм і рекреація»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Никига Оксана; Nykyha Oksana; Кафедра туризмуМетою дисципліни є формування у студентів комплексу знань значення та особливостей гастрономії, як важливого елемента у формуванні туристичної привабливості країн, міст, регіонів, формування уявлення про сферу гастрономічного туризму, організаційно-економічних та інноваційних основ, а також інноваційних тенденцій розвитку гастрономічного туризму.