Перегляд за Автор "Nykyha, Oksana"
Зараз показуємо 1 - 20 з 33
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Яцишин, Артур; Никига, Оксана; Yatsyshyn, Artur; Nykyha, OksanaМета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.Документ Pегіональні особливості розвитку гастрономічного туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Яцишин, Артур; Никига, Оксана; Yatsyshyn, Artur; Nykyha, OksanaМета. Метою дослідження є вивчення регіональних особливостей розвитку гастрономічного туризму. Celem badań jest poznanie regionu osobliwości rozwoju turystyki gastronomicznej.Документ The role of eponyms in presenting French heritage throughout the world(2023) Koval, Rostyslav; Romanchuk, Olha; Sova, Andrii; Nykyha, Oksana; Fedchyshyn, Nadiya; Коваль, Ростислав; Романчук, Ольга; Сова, Андрій; Никига, Оксана; Федчишин, НадіяThe aim of our research is to present the French cultural, industrial, scientific, gastronomic and sporting heritage throughout the world on the sample of the eponyms and to determine their meanings and etymology. Eponyms are always formed using the name of the people who created / founded / discovered / invented / established / developed / proposed / described something new and socially useful / necessary / innovative / interesting. Eponyms play an important role in the process of learning the French language. Метою нашого дослідження є представити французьку культурну, промислову, наукову, гастрономічної та спортивної спадщини в усьому світі на зразку епонімів а також визначити їх значення та етимологію. Епоніми завжди утворюються за допомогою ім'я людей, які створили / заснували / відкрили / винайшли / заснували / розробив / запропонував / описав щось нове і суспільно корисне / необхідне / інноваційний / цікавий. Епоніми відіграють важливу роль у процесі вивчення французької мови.Документ Галицька кухня як передумова розвитку гастрономічного туризму у Львівській області(2022-09-30) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaДокумент Гастрономічний туризм як перспективний напрям регіонального розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-24) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaМетою дослідження є виокремлення напрямів розвитку гастрономічного туризму в регіоні на прикладі Львівської області.Документ Гастрономічний туризм як перспективний напрям регіонального розвитку(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-24) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaМетою дослідження є виокремлення напрямів розвитку гастрономічного туризму в регіоні на прикладі Львівської області.Документ Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Голод, Андрій; Никига, Оксана; Holod, Andriy; Nykyha, OksanaЛьвівська область має усі передумови для формування туристичної привабливості на основі розвитку гастрономічних фестивалів. Такі події, що відбуваються у різних районах Львівської області, забезпечують популяризацію туристичних дестинацій регіону, сприяють активному розвитку цільових туристичних поїздок. Також такі гастрономічні заходи роблять значний внесок у формування туристичного бренду Львівщини. Lviv region has all the prerequisites for the formation of tourist attractiveness based on the development of gastronomic festivals. Such events, which take place in different districts of Lviv region, provide popularization of tourist destinations in the region, promote the active development of targeted tourist trips. Also, such gastronomic events make a significant contribution to the formation of the tourist brand of Lviv region.Документ Гастрономічні фестивалі як чинник туристичної привабливості Львівської області(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Голод, Андрій; Никига, Оксана; Holod, Andriy; Nykyha, OksanaЛьвівська область має усі передумови для формування туристичної привабливості на основі розвитку гастрономічних фестивалів. Такі події, що відбуваються у різних районах Львівської області, забезпечують популяризацію туристичних дестинацій регіону, сприяють активному розвитку цільових туристичних поїздок. Також такі гастрономічні заходи роблять значний внесок у формування туристичного бренду Львівщини. Lviv region has all the prerequisites for the formation of tourist attractiveness based on the development of gastronomic festivals. Such events, which take place in different districts of Lviv region, provide popularization of tourist destinations in the region, promote the active development of targeted tourist trips. Also, such gastronomic events make a significant contribution to the formation of the tourist brand of Lviv region.Документ Кластеризація як інноваційний інструмент розвитку гастрономічного туризму в регіоні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaСтворення гастротуристичного кластера в регіоні буде одним із важливих шляхів інноваційного розвитку гастрономічного туризму. Крім того, співробітництво в межах такого кластера дасть змогу здобути конкурентні переваги усім суб’єктам кластера. Як показує світовий досвід, процеси туристичної кластеризації загалом суттєво підвищують туристичну привабливість регіону та мають позитивний вплив на його соціально-економічний розвиток. Creation of a gastronomic tourism cluster in the region will be one of the important ways of innovative development of gastronomic tourism. In addition, cooperation within such a cluster will allow all entities of the cluster to gain competitive advantages. As world experience shows, tourism clustering processes in general significantly increase the tourist attractiveness of the region and have a positive impact on its socio-economic development.Документ Кластеризація як інноваційний інструмент розвитку гастрономічного туризму в регіоні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-07-21) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaСтворення гастротуристичного кластера в регіоні буде одним із важливих шляхів інноваційного розвитку гастрономічного туризму. Крім того, співробітництво в межах такого кластера дасть змогу здобути конкурентні переваги усім суб’єктам кластера. Як показує світовий досвід, процеси туристичної кластеризації загалом суттєво підвищують туристичну привабливість регіону та мають позитивний вплив на його соціально-економічний розвиток. Creation of a gastronomic tourism cluster in the region will be one of the important ways of innovative development of gastronomic tourism. In addition, cooperation within such a cluster will allow all entities of the cluster to gain competitive advantages. As world experience shows, tourism clustering processes in general significantly increase the tourist attractiveness of the region and have a positive impact on its socio-economic development.Документ Методичні рекомендації для підготовки та захисту кваліфікаційних дипломних робіт освітнього рівня «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022) Голод, Андрій; Штойко, Павло; Феленчак, Юлія; Кухтій, Андрій; Скабара, Роман; Худоба, Володимир; Оленич, Ірина; Кучер, Павло; Цесьців, Діана; Никига, Оксана; Holod, Andrii; Shtoiko, Pavlo; Felenchak, Yuliia; Kukhtii, Andrii; Skabara, Roman; Khudoba, Volodymyr; Olenych, Iryna; Kucher, Pavlo; Tsestsiv, Diana; Nykyha, OksanaУ методичних рекомендаціях викладено основні вимоги щодо вибору теми кваліфікаційної дипломної роботи освітнього рівня «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм», формування її структури, охарактеризовано процедуру підготовки та захисту дипломної роботи, критерії її оцінювання, у додатках наведено матеріали, що будуть корисним студентам та їх науковим керівникам у процесі виконання дипломної роботи. Для студентів що здобувають освітній рівень «Бакалавр» зі спеціальності 242 «Туризм», а також викладачів, науковців і всіх, хто залучений до організації та проведення наукових досліджень у процесі виконання кваліфікаційної дипломної роботи. The methodical recommendations set out the main requirements for choosing a topic for a qualifying diploma thesis of the educational level "Bachelor" in the specialty 242 "Tourism", the formation of its structure, the procedure for preparing and defending the diploma thesis, the criteria for its evaluation, are described in the appendices, materials that will be useful to students and to their supervisors in the process of completing the thesis. For students obtaining the "Bachelor" educational level in the specialty 242 "Tourism", as well as teachers, scientists and everyone involved in the organization and conduct of scientific research in the process of completing a qualifying thesis.Документ Міжнародний туризм : програма навчальної дисципліни(2020-04-24) Никига, Оксана; Nykyha, Oksana; Кафедра туризмуДокумент Основні чинники розвитку гастрономічного туризму(2021-06-14) Голод, Андрій; Никига, Оксана; Holod, Andrii; Nykyha, OksanaМетою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму.Документ Особливості організації гастрономічних турів (на прикладі Львівської області)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-21) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaЛьвівська область є одним із найбільш відвідуваних регіонів України, який приваблює гостей не тільки архітектурою, давньою історією, а й знаменитою кухнею. Lviv region is one of the most visited regions of Ukraine, which attracts guests not only with its architecture, ancient history, but also with its famous cuisine.Документ Особливості розвитку туризму в умовах війни(2023-10-06) Никига, Оксана; Мороз, Соломія; Nykyha, Oksana; Moroz, SolomiiaДокумент Перспективи розвитку етнічного туризму у Львівській області(2023-05-17) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaДокумент Проблеми модернізації індустрії гостинності карпатського регіону(2020-04-23) Голод, Андрій; Никига, Оксана; Holod, Andrii; Nykyha, OksanaМодернізація стає імперативом розвитку сучасної економіки і трактується як інституційна динаміка сучасної економічної системи, метою якої є її якісно новий та водночас сталий розвиток відповідно до суспільних потреб та світових стандартів із залученням інноваційних факторів.Документ Проблеми розвитку гастрономічного туризму (на прикладі Львівської області)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaМета – вивчити сучасні проблеми розвитку гастрономічного туризму у Львівській області. The goal is to study the current problems of the development of gastronomic tourism in the Lviv region.Документ Проблеми розвитку гастрономічного туризму (на прикладі Львівської області)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaМета – вивчити сучасні проблеми розвитку гастрономічного туризму у Львівській області. The goal is to study the current problems of the development of gastronomic tourism in the Lviv region.Документ Пізнавальний туризм: сутність та особливості організації(ЛДУФК, 2017) Никига, Оксана; Nykyha, OksanaПізнавальний туризм – це туристські поїздки, подорожі, походи з метою відвідин будь-яких регіонів, місцевості, центрів туризму тощо, для ознайомлення з пам'ятниками природи, історії і культури, побутом і традиціями місцевого населення, народними ремеслами і промислами, досягненнями у сфері науки, культури, промислового виробництва, будівництва