Перегляд за Автор "Nimets, Andrii"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Німець, Андрій; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Paska, Mariia; Petryshyn, NataliiaМета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal".Документ Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Паска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, AndriiДокумент Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Паска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, AndriiДокумент Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, MariiaДокумент Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, MariiaДокумент Технологічні аспекти виробництва авторських страв(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Petryshyn, NataliiaДокумент Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-21) Боратинський, Олег; Паска, Марія; Німець, Андрій; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia; Nimets, AndriiМета – аналіз сучасного стану розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини в контексті особливостей автентичної кухні й етнічних закладів. Innovative foundations of development of ethno-gastronomic tourism and branding of intangible cultural heritage.