Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Nimets, Andrii"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    «Вуглянча» – автентична страва у закладі ресторанного господарства «Бойківська гостина»: впровадження та популяризація
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Німець, Андрій; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Paska, Mariia; Petryshyn, Nataliia
    Мета роботи: впровадити та популяризувати нові автентичні страви у ресторані «Бойківська гостина» на прикладі – «вуглянчі». The purpose of the work: to introduce and popularize new authentic dishes in the restaurant "Boykivska gostina" using the example of "charcoal".
  • Документ
    Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Паска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, Andrii
  • Документ
    Гастрономічний туризм України - напрям просування нематеріальної культурної спадщини
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Паска, Марія; Боратинський, Олег; Німець, Андрій; Paska, Mariia; Boratynskyi, Oleh; Nimets, Andrii
  • Документ
    Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
  • Документ
    Популяризація страв етнічної кухні (на прикладі ресторану «Бойківська гостина»)
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Паска, Марія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia; Paska, Mariia
  • Документ
    Технологічні аспекти виробництва авторських страв
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Німець, Андрій; Петришин, Наталія; Nimets, Andrii; Petryshyn, Nataliia
  • Документ
    Інноваційні засади розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-21) Боратинський, Олег; Паска, Марія; Німець, Андрій; Boratynskyi, Oleh; Paska, Mariia; Nimets, Andrii
    Мета – аналіз сучасного стану розвитку етногастрономічного туризму й брендинг нематеріальної культурної спадщини в контексті особливостей автентичної кухні й етнічних закладів. Innovative foundations of development of ethno-gastronomic tourism and branding of intangible cultural heritage.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок