Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Naida, Ostap"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
    Метою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector.
  • Документ
    Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
    Метою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector.
  • Документ
    Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
  • Документ
    Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
  • Документ
    Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Найда, Остап; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Naida, Ostap; Paska, Mariia; Teslia, Olha
  • Документ
    Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Найда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
  • Документ
    Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-10) Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, Mariia
    Мета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances.
  • Документ
    Психологічні особливості обслуговування у сфері гостинності
    (2022-09-30) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
  • Документ
    Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
    Мета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок