Перегляд за Автор "Naida, Ostap"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, MariiaМетою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector.Документ Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, MariiaМетою даної роботи є визначення особливостей психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування. The purpose of this work is to determine the features of psychological training of specialists for the service sector.Документ Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, MariiaДокумент Використання локальних інградієнтів у технології низькокалорійних соусів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, MariiaДокумент Журавлина та бджолиний пилок – використання у меню закладів ресторанного господарства при створенні функціональної кулінарної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Найда, Остап; Паска, Марія; Тесля, Ольга; Naida, Ostap; Paska, Mariia; Teslia, OlhaДокумент Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Найда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, MariiaДокумент Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-10) Найда, Остап; Тесля, Ольга; Паска, Марія; Naida, Ostap; Teslia, Olha; Paska, MariiaМета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances.Документ Психологічні особливості обслуговування у сфері гостинності(2022-09-30) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, MariiaДокумент Розширення асортименту низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Найда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, MariiaМета – розширити асортимент низькокалорійних соусів у закладах ресторанного господарства. The goal is to expand the range of low-calorie sauces in restaurants.