Перегляд за Автор "Mykhailov, Bohdan"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості вимог до персоналу готелюв умовах пандемії та розвитку цифрових технологій(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Михайлов, Богдан; Mykhailov, BohdanДокумент Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Михайлов, Богдан; Mykhailov, BohdanДокумент Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Кубло, Неля; Кащавцева, Лариса; Михайлов, Богдан; Kublo, Nelia; Kashchavtseva, Larysa; Mykhailov, BohdanДокумент Інноваційні технології та тренди в сфері гостинності сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Михайлов, Богдан; Кузьмін, Олег; Mykhailov, Bohdan; Kuzmin, OlehМетою роботи є дослідження тенденцій, запровадження нових технологій та перспективних видів продуктів у сфері гостинності України з урахуванням зарубіжного досвіду. The purpose of the work is to research trends, the introduction of new technologies and promising types of products in the field of hospitality of Ukraine, taking into account foreign experience.