Перегляд за Автор "Moldavanova, L."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія переробки птиці(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-05) Паска, М.; Paska, M.; Мартинюк, І.; Martyniuk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.; Басараб, І.; Basarab, I.Методичні вказівки включають усі теми курсу "Технологія переробки птиці", передбачених навчальним планом і робочою програмою для підготовки дипломованих фахівців, і містять відомості про склад і властивості м’ясної сировини, що використовується при виробництві продуктів з м'яса птиці, можливі способи поліпшення властивостей сировини, технологію виробництва напівфабрикатів, варених ковбас, консервів з використанням м'яса птиці. Їх метою є закріплення теоретичних знань, отриманих на лекціях або при самостійному вивченні підручника і іншої допоміжної літератури, а також для формування навичок індивідуального аналізу процесів при виробництві продуктів з м'яса птиці.Документ Технологія продуктів національного призначення(ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2019-11-01) Паска, М.; Paska, M.; Басараб, І.; Basarab, I.; Мартинюк, І.; Martyniyk, I.; Молдаванова, Л.; Moldavanova, L.Мета збірника - формування цілісного уявлення про технологічні особливості основних виробництв продуктів функціонального призначення. Призначено для студентів та викладачів харчових спеціальностей вищих навчальних закладів. Збірник може бути використаний для підготовки студентів заочної форми навчання.