Перегляд за Автор "Malchyn, Uliana"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз процедури організації урочистостей та банкетів в підприємствах готельного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Мальчин, Уляна; Боднар, Роман; Графська, Орислава; Malchyn, Uliana; Bodnar, Roman; Hrafska, OryslavaОрганізація банкетів в підприємствах готельного господарства - це процес планування, координації і проведення різноманітних заходів та застільних обідів для гостей, які можуть бути корпоративними подіями, весіллями, ювілеями або іншими святковими випадками. The organization of banquets in hotel enterprises is the process of planning, coordinating and holding various events and dinners for guests, which can be corporate events, weddings, anniversaries or other festive occasions.Документ Споживча характеристика авторських страв та напоїв ресторану «Медівня 1979»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Мальчин, Уляна; Запольська, Анеля; Тесля, Ольга; Malchyn, Uliana; Zapolska, Anelia; Teslia, OlhaМетою роботи є: охарактеризувати унікальні особливості та привабливість авторських страв і напоїв ресторану "Медівня 1979". Виділити основні елементи, які забезпечують високу споживчу цінність пропонованих страв і напоїв. The purpose of the work is: to describe the unique features and attractiveness of the author's dishes and drinks of the "Medivnya 1979" restaurant. Highlight the main elements that ensure high consumer value of the offered dishes and drinks.