Перегляд за Автор "Liulka, Oleksandr"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальність впровадження систем автоматизації мінібарів у готелях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Бортнічук, Владислав; Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Bortnichuk, Vladyslav; Liulka, Oleksandr; Hubenia, ViacheslavДокумент Актуальність дайвінг-готелю в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Загребельна, Наталія; Люлька, Олександр; Zahrebelna, Nataliia; Liulka, OleksandrДокумент Викладання дисциплін, пов'язаних з інформаційними технологіями та програмними продуктами за дистанційною і змішаною формами навчання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Liulka, Oleksandr; Hubenia, ViacheslavМетою є обґрунтування способів поліпшення якості викладання дисциплін, пов’язаних з інформаційними технологіями та програм- ними продуктами, за дистанційною та змішаною формами навчання. The goal is to justify ways to improve the quality of teaching disciplines related to information technologies and software products, by distance and mixed forms of education.Документ Особливості НАССР у виробництві крафтової кондитерської продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Пересада, Катерина; Люлька, Олександр; Губеня, В’ячеслав; Peresada, Kateryna; Liulka, Oleksandr; Hubenia, ViacheslavМетою роботи є формулювання основних рекомендацій щодо застосування принципів НАССР у крафтовому кондитерському виробництві. The purpose of the work is to formulate the main recommendations regarding the application of HACCP principles in craft confectionery production.Документ Спеціалізовані програмні продукти для готельних підприємств(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Ліферук, Вадим; Губеня, В’ячеслав; Люлька, Олександр; Liferuk, Vadym; Hubenia, Viacheslav; Liulka, OleksandrМета роботи. Дослідити типову структуру АІС готельних підприємств. The goal of the work. To study the typical structure of AIS of hotel enterprises.