Перегляд за Автор "Levytskyi, Ivan"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Основні переваги вендингових кафе-ресторанів в умовах пандемії COVID-19(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Колісниченко, Тетяна; Левицький, Іван; Kolisnychenko, Tetiana; Levytskyi, IvanДокумент Особливості організації прийомів-банкетів на дипломатичному рівні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, TetianaГостинність – важливий показник честі й гідності народу та держа- ви, тому вони оберігають історичні традиції прийомів гостей як сим- воли миру і добрих відносин.Hospitality is an important indicator of the honor and dignity of the people and the state. you, that is why they protect the historical traditions of receiving guests as a symbol the will of peace and good relations.Документ Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левицький, Іван; Колісниченко, Тетяна; Levytskyi, Ivan; Kolisnychenko, TetianaОсновними напрямками кейтерингу є виїзне та стаціонарне обслу- говування, вони також мають свою логістичну специфіку. Структура кейтерингового підприємства передбачає наявність: офісу, в якому роз- міщується персонал, що займається продажем та організацією заходів, зали до дегустацій; виробничого цеху, складів до зберігання продуктів, інвентарю, спеціального устаткування, автотранспорту. The main areas of catering are on-site and stationary service feeding, they also have their own logistical specifics. Structure catering enterprise provides for the presence of: an office in which the accommodates staff engaged in sales and organization of events, tasting rooms; production shop, warehouses for storing products, inventory, special equipment, vehicles.