Перегляд за Автор "Levkiv, Solomiya-Mariya"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, MariyaПредставлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.Документ Рівень конкурентоспроможності ресторану «Marinad meat bar» в умовах сучасного ринку туристичних послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiya-Mariya; Paska, MariyaПредставлено основні чинники, які впливають на рівень конкурентоспроможності, а саме: продукція, послуги, персонал, імідж та ціна. Саме зосередження уваги на розвитку усіх цих напрямів допомагає ресторану-крамниці «Marinad meat bar» підтримувати високий рівень конкурентоспроможності в умовах сучасного ринку туристичних послуг. The main factors influencing the level of competitiveness are presented, namely: products, services, staff, image and price. It is the focus on the development of all these areas that helps the Marinad meat bar to maintain a high level of competitiveness in today's market of tourist services.