Перегляд за Автор "Levkiv, Solomiia-Mariia"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аромо-маркетинг, як інноваційний інструмент комунікації в закладах індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, MariiaДокумент Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, MariiaМетою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.Документ Моніторинг меню у концептуальних закладах міста Львова(2024) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, MariiaМета: провести порівняльну оцінку меню у концептуальних закладах м. Львова. Objective: to conduct a comparative evaluation of menus in conceptual restaurants in Lviv.Документ Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, MariiaДокумент Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Левків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia