Перегляд за Автор "Kuklina, Tetiana"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання франчайзингу в ресторанній галузі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Лисенко, Аліна; Кукліна, Тетяна; Lysenko, Alina; Kuklina, TetianaФранчайзинг – це право використання відомого бренду за для комер- ційної вигоди, тобто договір між двома сторонами, одна з яких (фран- чайзер) – надає своє ім’я та стратегію існування за певну плату бізнес партнеру за даною угодою. Започаткування франчайзингу відбулося у США, завдяки відомому засновнику швейних машин Ісаку Зінгеру Franchising is the right to use a well-known brand for commercial benefit, i.e. a contract between two parties, one of which (French chaser) - provides its name and strategy of existence for a certain fee business partner under this agreement. The start of franchising has taken place in the USA, thanks to the famous founder of sewing machines, Isaac Singer.Документ Культура поведінки працівників готелю(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Макогон, Ірина; Кукліна, Тетяна; Makohon, Iryna; Kuklina, TetianaМета – дослідити культуру поведінки працівників готелю. The goal is to investigate the culture of behavior of hotel employees.Документ Обґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Пікуліна, Олена; Кукліна, Тетяна; Pikulina, Olena; Kuklina, TetianaДокумент Організація роботи ресторанів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Григорян, Ілля; Кукліна, Тетяна; Hryhorian, Illia; Kuklina, TetianaОрганізація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions.Документ Особливості організації лобі-бару в готелях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гайдукова, Діана; Кукліна, Тетяна; Haidukova, Diana; Kuklina, TetianaРозглянути особливості організації лобі-бару при готелях. Consider the peculiarities of the organization of the lobby bar at hotels.Документ Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ліщишин, Євген; Кукліна, Тетяна; Lishchyshyn, Yevhen; Kuklina, TetianaМета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants.Документ Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Кунарська, Діана; Кукліна, Тетяна; Kunarska, Diana; Kuklina, TetianaМета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years.