Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kuklina, Tetiana"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Використання франчайзингу в ресторанній галузі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Лисенко, Аліна; Кукліна, Тетяна; Lysenko, Alina; Kuklina, Tetiana
    Франчайзинг – це право використання відомого бренду за для комер- ційної вигоди, тобто договір між двома сторонами, одна з яких (фран- чайзер) – надає своє ім’я та стратегію існування за певну плату бізнес партнеру за даною угодою. Започаткування франчайзингу відбулося у США, завдяки відомому засновнику швейних машин Ісаку Зінгеру Franchising is the right to use a well-known brand for commercial benefit, i.e. a contract between two parties, one of which (French chaser) - provides its name and strategy of existence for a certain fee business partner under this agreement. The start of franchising has taken place in the USA, thanks to the famous founder of sewing machines, Isaac Singer.
  • Документ
    Культура поведінки працівників готелю
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Макогон, Ірина; Кукліна, Тетяна; Makohon, Iryna; Kuklina, Tetiana
    Мета – дослідити культуру поведінки працівників готелю. The goal is to investigate the culture of behavior of hotel employees.
  • Документ
    Обґрунтування необхідності інновацій у готельно-ресторанній справі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Пікуліна, Олена; Кукліна, Тетяна; Pikulina, Olena; Kuklina, Tetiana
  • Документ
    Організація роботи ресторанів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Григорян, Ілля; Кукліна, Тетяна; Hryhorian, Illia; Kuklina, Tetiana
    Організація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions.
  • Документ
    Особливості організації лобі-бару в готелях
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гайдукова, Діана; Кукліна, Тетяна; Haidukova, Diana; Kuklina, Tetiana
    Розглянути особливості організації лобі-бару при готелях. Consider the peculiarities of the organization of the lobby bar at hotels.
  • Документ
    Послуги кейтерингу в ресторані «Meat and fish»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ліщишин, Євген; Кукліна, Тетяна; Lishchyshyn, Yevhen; Kuklina, Tetiana
    Мета – розглянути особливості надання послуг кейтерингу в ресторанах.The goal is to consider the specifics of providing catering services in restaurants.
  • Документ
    Розвиток ресторанної галузі в період пандемії коронавірусу та війни
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Кунарська, Діана; Кукліна, Тетяна; Kunarska, Diana; Kuklina, Tetiana
    Мета. Дослідити розвиток ресторанного бізнесу в Україні через дії непоборної сили в останні 2 роки. Goal. To investigate the development of the restaurant business in Ukraine due to acts of force majeure in the last 2 years.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок