Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Korniichuk, Dmytro"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Наукові підходи використання нетрадиційної сировини в борошняних виробах
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Корнійчук, Дмитро; Маслійчук, Ольга; Максимець, Олександра; Korniichuk, Dmytro; Masliichuk, Olha; Maksymets, Oleksandra
    Метою роботи є наукові підходи створення новітніх технології виготовлення хлібобулочних виробів із нетрадиційної сировини, які дадуть змогу поліпшити фізіологічні процеси в організмі людини, підвищити імунітет та збільшити активний спосіб упродовж усьо- го життя. The purpose of the work is scientific approaches to the creation of the latest technologies production of bakery products from non-traditional raw materials, which will make it possible to improve physiological processes in the human body, improve immunity and increase the active way throughout th life.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок