Перегляд за Автор "Korkuna, O. I."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Переддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Коркуна, О. І.; Іжевська, О. П.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z..; Huzar, U. Ye.; Korkuna, O. I.; Izhevska, O. P.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження.Документ Потенціал туристично-рекреаційної сфери у розвитку економіки територіальних громад України(ЛДУФК, 2021-09-08) Коркуна, О. І.; Korkuna, O. I.Висвітлено наукові засади економічного розвитку територіальних громад, зокрема акцентовано увагу на сучасних підходах до управління економічним розвитком територіальних громад. Проаналізовано теоретичні підходи до дослідження потенціалу розвитку туристично-рекреаційної сфери в економіці громади, а також стратегічних і програмних документів, які визначають стратегічні імперативи розвитку туризму в Україні. Висвітлено виклики та мегатренди розвитку туристично-рекреаційної сфери в умовах сервісизації світової економіки. Представлено методичний підхід до оцінювання потенціалу розвитку туристично-рекреаційної сфери в економіці регіонів, який отримав практичну імплементацію під час дослідження. Здійснено оцінювання потенціалу розвитку туристично-рекреаційної сфери регіонів України та проаналізовано її атрактивність, виявлено та систематизовано чинники впливу на формування потенціалу розвитку туристично-рекреаційної сфери регіонів України. Проведено оцінювання розвитку туристично-рекреаційної сфери в територіальних громадах. Зокрема, здійснено діагностику стану інфраструктури туризму в територіальних громадах - туристичних дестинаціях, проаналізовано фінансові аспекти функціонування туристично-рекреаційної сфери на місцевому рівні, виявлено особливості та проблеми інституційно-організаційного середовища розвитку сфери туризму і рекреації в територіальних громадах.