Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Khromova Mariana"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Гастрономічний путівник сучасних намазок традиційного етнічного продукту
    (2024) Паска Марія; Хромова Мар’яна; Paska Mariia; Khromova Mariana
  • Документ
    Готелі COR-TEN як інноваційна концепція в індустрії гостинності
    (2024) Хромова Мар’яна; Паска Марія; Дзьордзь Наталія; Khromova Mariana; Paska Mariia; Dzordz Nataliia
    Стаття присвячена сучасним інноваційним розробкам, що використовуються при будівництві закладів готельного господарства. Інновації у готельному бізнесі можна визначити як нововведення, реалізоване на практиці у вигляді нового або удосконаленого продукту, процесу або методу, створене в результаті впрова- дження нових ідей задля кращого задоволення потреб клієнтів готельного підприємства. Новою тенденцією розвитку готельної індустрії є будівництво доволі незвичайних та екстравагантних готелів, адже виразне пла- нування готельних споруд, суттєво виділяє їх на фоні іншого функціонального профілю. На прикладі готелю !FEST, проаналізовано використання сучасних технологій і матеріалу для будівництва − сталь COR-TEN, що добре зарекомендувала себе як матеріал, найбільш раціональний для використання в умовах наближених до природних станів. Today, the global tourism and hospitality industry is in a tough competitive environment for each client and is forced to respond extremely quickly to external changes in business conditions. At the same time, despite the unstable economic and political situation in the world, the hotel and tourism business continues to develop actively. Innovations that are currently being implemented in the hotel business are considered something from the field of science fiction. But practice shows that what was considered impossible yesterday is successfully used in many implemented projects. The hotel industry is an important part of the tourism sector, the positive activity of which can activate the economy, as well as raise the image of Ukraine in the international arena. The term "hotel industry" is interpreted by scientists as a form of entrepreneurship carried out by business entities represented by hotels or similar accommodation facilities for the provision of hotel services with service. Every year the hospitality industry becomes more creative and ready to satisfy any whim of the visitor. Now the hotel is not just a place to stop, but a source of a unique experience, where the visual component, that is, design, becomes perhaps the most important. A new trend in the development of the hotel industry is the construction of rather unusual and extravagant hotels, because the expressive layout of hotel structures significantly distinguishes them from other functional profiles. COR- TEN steel has found its ideal application in the construction project of the !FEST hotel. Its unique rusty appearance creates a striking contrast with modern glass objects, and the durability of the metal is not subject to rapid wear and tear and destruction due to corrosion. Corten can serve for decades without significant deterioration of its properties, changing its appearance every day.
  • Документ
    Контроль якості зеленого чаю за органолептичними показниками
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гаця Вікторія; Хромова Мар’яна; Hatsia Viktoriia; Khromova Mariana
  • Документ
    Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», денної та заочної форм здобуття освіти
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Іжевська Орися; Коркуна Іван; Петришин Наталія; Тесля Ольга; Хромова Мар'яна; Paska Mariia; Huzar Uliana; Izhevska Orysia; Korkuna Ivan; Petryshyn Nataliia; Teslia Olha; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельно-ресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.
  • Документ
    ОК 20 Виробнича практика : силабус, галузь знань - 24 «Сфера обслуговування», спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа», ступінь вищої освти - бакалавр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тесля Ольга; Боратинський Олег; Хромова Мар’яна; Teslia Olha; Boratynskyi Oleh; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета виробничої практики - систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання здобувачів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків працівників закладів готельно-ресторанного господарства.
  • Документ
    ОК 28. Кваліфікаційна (дипломна) робота : робоча програма обов’язкової освітньої компоненти, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Петришин Наталія; Тесля Ольга; Іжевська Орися; Коркуна Іван; Хромова Мар’яна; Paska Mariia; Huzar Uliana; Petryshyn Nataliia; Teslia Olha; Izhevska Orysia; Korkuna Ivan; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельноресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.
  • Документ
    Організація готельного господарства : конспект лекцій, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (2024) Хромова Мар'яна; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Реорганізація індустрії гостинності під час війни на прикладі !FEST hotel
    (2024) Хромова Мар'яна; Паска Марія; Дзьордзь Наталія; Khromova Mariana; Paska Mariia; Dzordz Nataliia
    Мета статті: дослідити особливості функціонування готельних підпри- ємств на території України під час війни, визначити методи антикризового управління їх ефективність та результативність. Проаналізувати реорганізацію готельного бізнесу України в умовах воєнного стану на прикладі готелю !FEST hotel, що зумовило вибір цієї статті. The purpose of the article is to study the peculiarities of the functioning of hotel enterprises enterprises on the territory of Ukraine during the war, to determine the methods of crisis management and their effectiveness and effectiveness. To analyze the reorganization of the of the hotel business in Ukraine under martial law on the example of the !FEST hotel, which led to the choice of this article.
  • Документ
    Товарознавча оцінка якості мітболів покращених антиоксидантними сполуками
    (2025) Паска Марія; Хромова Мар'яна; Paska Mariia; Khromova Mariana
    Метою даної статті є дослідження сучасних напрямків удосконалення технологій м’ясних напівфабрикатів, їх вплив на товарознавчі та органолептичні властивості, функціональної добавки − розмарин. The purpose of this article is to study the current trends in improving the technology of semi-finished meat products, their impact on commodity and organoleptic properties, and the functional additive rosemary.
  • Документ
    Товарознавча характеристика якості меду
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Філь Роман; Хромова Мар’яна; Fil Roman; Khromova Mariana

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок