Перегляд за Автор "Khromova M."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив нових форматів закладів ресторанного господарства на туристичну привабливість та культуру гостинності міст(2024) Паска Марія; Хромова М.; Paska Mariia; Khromova M.Документ Технологічні властивості тваринногого жиру збагаченого есенціальними мікроелементами(НУХТ, 2024) Хромова М.; Марія Паска; Khromova M.; Mariia PaskaМетою роботи було вивчення смакових якостей та технологічних властивостей тваринного жиру. Завданням роботи було: визначення фізико-хімічного складу підшкірного сала молодняку свиней великої білої породи при згодовуванні різних сполук та доз заліза. The aim of the study was to investigate the taste and technological properties of animal fat. The task of the study was to determine the physicochemical composition of subcutaneous fat of young large white pigs when fed with different compounds and doses of iron.Документ Фізико-хімічні властивості сала свиней залежно від впливу хелатних сполук заліза(2024) Марія Паска,; Хромова М.; Paska Mariia; Khromova M.У статті наведено порівняльний вплив різних сполук заліза на фізико-хімічні й технологічні якості сала свиней (масова частка вологи, йодне число, число реф-ракції, температура плавлення). Кращі дані одержано за корекції раціону хелат-ними сполуками заліза (метіонатів і лізинатів). The article presents the comparative effect of different iron compounds on the physicochemical and technological qualities of pig fat (mass fraction of moisture, iodine number, refining number, melting point). The best data were obtained by correcting the diet with chelated iron compounds (methionates and lysinates).