Перегляд за Автор "Kalytyn, Roksolana"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Калитин, Роксолана; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Radzimovska, Olha; Paska, MariiaМетою цієї роботи є аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє.Документ Аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Калитин, Роксолана; Радзімовська, Ольга; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Radzimovska, Olha; Paska, MariiaМетою цієї роботи є аналіз ринку вина різних регіонів світу у ресторані-крамниці «Вино & М'ясо» у контексті роботи сомельє.Документ Вплив реклами в соціальних мережах на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні(2020-04-23) Коркуна, Орислава; Калитин, Роксолана; Korkuna, Oryslava; Kalytyn, RoksolanaСоціальні мережі сьогодні - це не тільки інформаційно-розважальний майданчик, місце для спілкування з друзями та знайомими, а також засоби масової інформації. Аудиторія соціальних мереж за оцінками експертів становить близько 30 млн осіб. Особливо помітно сьогодні зросло значення реклами для бізнесу. Водночас рівень довіри до інформації, отриманої з цього джерела, набагато вищий. Усе це дає власникам бізнесу змогу просувати свій бренд і насамперед у тих сферах, де велике значення має репутація: ресторанний бізнес, торгівля, інтернет комерція та готеліДокумент Вплив інновацій на розвиток готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Кулик, Оксана; Калитин, Роксолана; Kulyk, Oksana; Kalytyn, RoksolanaДокумент Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Калитин, Роксолана; Перун, Марія; Радзімовська, Ольга; Холявка, Володимир; Kalytyn, Roksolana; Perun, Mariia; Radzimovska, Olha; Kholiavka, VolodymyrМета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.Документ Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Калитин, Роксолана; Перун, Марія; Радзімовська, Ольга; Холявка, Володимир; Kalytyn, Roksolana; Perun, Mariia; Radzimovska, Olha; Kholiavka, VolodymyrМета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.Документ Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya«Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast.Документ Практичні аспекти організації обслуговування у ресторані-крамниці «Вино і м’ясо»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Калитин, Роксолана; Паска, Марія; Kalytyn, Roksolana; Paska, Mariya«Вино і М’ясо» – це заклад з відкритою мангальною кухнею, де гості можуть у будь-який час насолодитися різноманітними стравами на грилі, такими як шашлик, стейки, риба, сирні страви на вогні, овочі-гриль тощо. У винотеці є таке, що піднімає смак і покращує настрій. Загалом, це чудове місце для дружньої зустрічі, сімейної вечері чи невеликого святкового застілля. Wine and Meat is an open-air barbecue area where guests can enjoy a variety of grilled dishes at any time, such as kebabs, steaks, fish, grilled cheese, grilled vegetables and more. There is something in the wine shop that lifts the taste and improves the mood. All in all, this is a great place for a friendly reunion, family dinner or a small holiday feast.