Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kalnyk Oleh"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
  • Документ
    Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
    Мета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок