Перегляд за Автор "Kalnyk Oleh"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaМета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.