Перегляд за Автор "Kalnyk Oleh"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адаптація концепції 5S для закладів громадського харчування на прикладі ресторану Ribs House(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaДокумент Методолічний підхід упроваження системи 5S у ресторані «Ribs House»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Калник Олег; Паска Марія; Kalnyk Oleh; Paska MariiaМета - упровадити систему 5S у ресторані «Ribs House». The goal is to implement the 5S system in the Ribs House restaurant.Документ Інтеграція системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості в ресторанному бізнесі(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn NataliiaМета роботи: Аналіз можливостей інтеграції системи 5S з методологіями HACCP та ISO для покращення якості та безпеки в закладах ресторанного господарства. Objective: To analyze the possibilities of integrating the 5S system with HACCP and ISO methodologies to improve quality and safety in restaurant establishments.