Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kalnyk Oleh"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Впровадження 5S у контексті екологічної стійкості: як забезпечити ефективність ресторану
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Калник Олег; Паска Марія; Петришин Наталія; Kalnyk Oleh; Paska Mariia; Petryshyn Nataliia
    Мета роботи. Обґрунтувати відповідність упровадження 5S принципам екологічної стійкості в ресторані Ribs House і виявити основні переваги. Purpose of the work. To justify the compliance of the implementation of 5S with the principles of environmental sustainability at Ribs House restaurant and identify the main advantages.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок