Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Kalnyk, Oleh"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
  • Документ
    Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
  • Документ
    Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Калник, Олег; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia; Petryshyn, Nataliia
    Мета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.
  • Документ
    Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-10) Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
    Мета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок