Перегляд за Автор "Kalnyk, Oleh"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, MariiaДокумент Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, MariiaДокумент Теоретичні та практичні основи впроваження системи 5S у ресторані Ribs House(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Калник, Олег; Паска, Марія; Петришин, Наталія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia; Petryshyn, NataliiaМета роботи: проаналізувати теоретичні та практичні основи впровадження системи 5S у рестрані Ribs House. The purpose of the work: to analyze the theoretical and practical foundations of the implementation of the 5S system in the Ribs House restaurant.Документ Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-10) Калник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, MariiaМета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today.