Перегляд за Автор "Huzenko, Anastasiia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дисперсійний аналіз екскреції катехоламінів у лучників після застосування методики психорегувального тренування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-19) Виноградський, Богдан; Сибіль, Марія; Бура, Марта; Гузенко, Анастасія; Гузенко, Ірина; Vynohradskyi, Bohdan; Sybil, Mariia; Bura, Marta; Huzenko, Anastasiia; Huzenko, IrynaМета – оцінити та здійснити дисперсійний аналіз психологічної підготовленості лучників на основі запровадження спеціалізованої методики підвищення рівня психологічної готовності з використанням біохімічних методів контролю катехоламінів. Celem jest ocena i przeprowadzenie analizy wariancji psychologicznej przygotowanie łuczników oparte na wprowadzeniu specjalistycznych metody podnoszenia poziomu gotowości psychologicznej z wykorzystaniem biochemicznych metod kontroli katecholamin.Документ Інновації в готельно-ресторанній індустрії(2022) Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Гузенко, Ірина; Гузенко, Анастасія; Холявка, Володимир; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Huzenko, Iryna; Huzenko, Anastasiia; Kholiavka, VolodymyrУспіх у веденні бізнесу залежить від вчасного реагування на потреби ринку в модернізації та задоволенні назрілих потреб споживачів, у підтримуванні екологічних трендів у харчуванні. Метою роботи є визначення міжнародних інноваційних трендів у готельно-ресторанній індустрії, а також аналіз, дослідження та визначення затребуваності екопродукції у споживчому секторі України. Success in business depends on timely response to the needs of the market in modernization and satisfaction of the ripe needs of consumers, in support of ecological trends in food. The purpose of the work is to determine international innovation trends in the hotel and restaurant industry, as well as to analyze, research and determine the demand for ecoproducts in the consumer sector of Ukraine.