Перегляд за Автор "Huzar Uliana"
Зараз показуємо 1 - 20 з 39
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Znaczenie optyki i percepcji wizualnej w kształtowaniu wizerunku hotelu(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Kwak Barbara; Huzar Uliana; Квак Барбара; Гузар УлянаДокумент ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ Використання цифрових технологій у маркетингових заходах закладів індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Тихоновський Максим; Гузар Уляна; Tykhonovskyi Maksym; Huzar UlianaДокумент Використання чат-ботів та голосових помічників у діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Федькович Аліна; Гузар Уляна; Гнидка Софія; Fedkovych Alina; Huzar Uliana; Hnydka SofiiaДокумент Вплив соціальних мереж на функціонування закладів індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Баран Володимир; Huzar Uliana; Baran VolodymyrДокумент Впровадження системи управління знаннями як інноваційний підхід до процесу розвитку персоналу у закладах готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гузар Уляна; Кобрин Андрій; Huzar Uliana; Kobryn AndriiДокумент Вступ до фаху. ОК 6. Навчально-ознайомча практика : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою практичної підготовки здобувачів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно- готельного господарства.Документ ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до виконання практичних та семінарських занять з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу» є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : екзаменаційні вимоги з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», денної та заочної форм здобуття освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Іжевська Орися; Коркуна Іван; Петришин Наталія; Тесля Ольга; Хромова Мар'яна; Paska Mariia; Huzar Uliana; Izhevska Orysia; Korkuna Ivan; Petryshyn Nataliia; Teslia Olha; Khromova Mariana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою кваліфікаційної роботи здобувачами вищої освіти першого бакалаврського рівня є відображення знань, вмінь та навичок, здобутих протягом періоду навчання, в межах компетенцій відповідно освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа», а також здатність розв’язувати складні спеціалізовані задачі або практичні проблеми у діяльності суб’єктів готельного і ресторанного бізнесу, що передбачає застосування теорій та методів готельно-ресторанної справи і характеризується комплексністю та невизначеністю умов.Документ Методичні рекомендації до наскрізної програми практик, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості здобувачів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.Документ Методичні рекомендації з організації проходження виробничої практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики - систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання здобувачів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків працівників закладів готельно-ресторанного господарства.Документ Методичні рекомендації з організації проходження навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху», освітній, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчально-ознайомчої практики «Вступ до фаху» є уточнення професійного самовизначення, розширення інформованості здобувачів щодо їх майбутньої професії та ознайомлення у найбільш загальних рисах з системою організацій відповідних галузей в Україні в цілому, з існуючими сьогодні організаціями та підприємствами різних типів.Документ Методичні рекомендації з організації проходження навчально-організаційної практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу готельно-ресторанного господарства.Документ Методичні рекомендації з організації проходження переддипломної практики, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia OlhaМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення у здобувачів набутих теоретичних знань, надбання практичного досвіду у здійсненні виробничих функцій, вирішенні завдань професійної діяльності, розв’язанні практичних проблем на підприємствах, оволодіння професійним досвідом та готовності їх до самостійної трудової діяльності, а також збирання матеріалів для виконання кваліфікаційної роботи.