Перегляд за Автор "Huzar Uliana"
Зараз показуємо 1 - 20 з 56
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Znaczenie optyki i percepcji wizualnej w kształtowaniu wizerunku hotelu(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Kwak Barbara; Huzar Uliana; Квак Барбара; Гузар УлянаДокумент Антикризове управління в індустрії гостинності: теоретичні засади та практичні виклики сьогодення(2025) Гузар Уляна; Huzar UlianaУ статті досліджено сутність та відмінності понять «нестабільність», «криза» та «кризові явища» у контексті функціонування індустрії гостинності. Проаналізовано історичні та сучасні підходи до трактування кризи як економічної категорії та її вплив на розвиток підприємств і галузей. Висвітлено природу кризових явищ, їхні тригерні фактори та взаємозв’язок із процесами нестабільності. Обґрунтовано необхідність формування антикризових стратегій та безпекових механізмів у сфері гостинності, особливо в умовах глобальних викликів, воєнного стану та інших об’єктивних загроз. Запропоновано схему складових антикризового управління, спрямовану на мінімізацію негативних наслідків кризових процесів, захист активів, підтримку безпеки гостей і персоналу, а також забезпечення стійкості бізнес-процесів. Наголошено на важливості кризової комунікації як ключового елементу ефективного реагування та відновлення діяльності підприємств індустрії гостинності. The article explores the essence and differences of the concepts of "instability", "crisis" and "crisis phenomena" in the context of the functioning of the hospitality industry. Historical and modern approaches to the interpretation of crisis as an economic category and its impact on the development of enterprises and industries are analyzed.Документ ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу» є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ ВЗ 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік, компонент освітньої програми – основний, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою навчальної дисципліни є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ Використання соціальних мереж як інструмент просування готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Аширова Юля; Гузар Уляна; Ashyrova Yulia; Huzar UlianaДокумент Використання цифрових технологій у маркетингових заходах закладів індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Тихоновський Максим; Гузар Уляна; Tykhonovskyi Maksym; Huzar UlianaДокумент Використання чат-ботів та голосових помічників у діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Федькович Аліна; Гузар Уляна; Гнидка Софія; Fedkovych Alina; Huzar Uliana; Hnydka SofiiaДокумент Вплив соціальних мереж на просування готельно-ресторанних послуг в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гузар Уляна; Максим Тихоновський; Huzar Uliana; Tykhonovskyi MaksymДокумент Вплив соціальних мереж на функціонування закладів індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Баран Володимир; Huzar Uliana; Baran VolodymyrДокумент Вплив сучасних криз на діяльність закладів індустрії гостинності в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Гузар Уляна; Клос Роман; Huzar Uliana; Klos RomanДокумент Впровадження системи управління знаннями як інноваційний підхід до процесу розвитку персоналу у закладах готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-10-24) Гузар Уляна; Кобрин Андрій; Huzar Uliana; Kobryn AndriiДокумент Вступ до фаху. ОК 6. Навчально-ознайомча практика : робоча програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Паска Марія; Гузар Уляна; Тесля Ольга; Paska Mariia; Huzar Uliana; Teslia Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою практичної підготовки здобувачів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанно- готельного господарства.Документ Застосування штучного інтелекту у закладах індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Тимчишин Аліна; Гузар Уляна; Tymchyshyn Alina; Huzar UlianaДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : методичні рекомендації для підготовки студентів до виконання практичних та семінарських занять з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни «Менеджмент готельно- ресторанного бізнесу» є формування у студентів системи теоретичних знань із питань організації готельно-ресторанного бізнесу та функціонування підприємств індустрії гостинності й практичних навичок управління у галузі готельно-ресторанного бізнесу в умовах конкурентного середовища України та інтеграційних процесів.Документ ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : екзаменаційні вимоги з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент ЗК 16. Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : завдання для самостійної роботи з методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання з обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Гузар Уляна; Huzar Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Культура обслуговування в різних країнах: порівняльний аналіз стандартів гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Сеньків Юлія; Гузар Уляна; Senkiv Yuliia; Huzar Uliana
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »