Перегляд за Автор "Huzar, U. Ye."
Зараз показуємо 1 - 20 з 68
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Revenue менеджмент : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Revenue менеджмент : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Revenue менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Revenue менеджмент : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Revunue менеджмент : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни «Revenue менеджмент» є формування знань щодо проведення заходів з оптимізації системи управління попитом та доходами готелів і ресторанів.Документ Revunue менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою вивчення навчальної дисципліни «Revenue менеджмент» є формування знань щодо проведення заходів з оптимізації системи управління попитом та доходами готелів і ресторанів.Документ Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліни(2020-10-19) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу" рівень освіти - бакалавр, галузь знань: 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа"(2020-10-19) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБДокумент Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-03) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.Документ Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курс(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-03) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМета виробничої практики: поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного господарства різних форм власності; вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства різних категорій.Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»(Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.Документ Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”(Львів, 2021-01-18) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.Документ Економіка праці в умовах постіндустріального суспільства : словник термінів і понять(Ліга-Прес, 2021-09-06) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.Словник містить понад 1550 термінів і понять з економіки праці, а також із суміжних галузей науки, таких як менеджмент, маркетинг, психологія, педагогіка. Для студентів економічних спеціальностей навчальних закладів. Видання буде корисним викладачам, аспірантам, науковцям, спеціалістам у галузі економіки праці та управління соціально-трудовими відносинами.Документ Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни(2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу