Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Huzar, U. Ye."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 20 з 68
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Revenue менеджмент : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Revenue менеджмент : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Revenue менеджмент : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Revenue менеджмент : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Revunue менеджмент : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою вивчення навчальної дисципліни «Revenue менеджмент» є формування знань щодо проведення заходів з оптимізації системи управління попитом та доходами готелів і ресторанів.
  • Документ
    Revunue менеджмент : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-10) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою вивчення навчальної дисципліни «Revenue менеджмент» є формування знань щодо проведення заходів з оптимізації системи управління попитом та доходами готелів і ресторанів.
  • Документ
    Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліни
    (2020-10-19) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни
    (2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни "Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу" рівень освіти - бакалавр, галузь знань: 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність: 241 „Готельно-ресторанна справа"
    (2020-10-19) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
    (2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою викладання навчальної дисципліни “Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу” є формування у студентів фундаментальних знань, вмінь та навичок щодо методів аналізу діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, маркетингових, менеджерських процесів впливу на діяльність підприємств ГРБ, стратегічного аналізу діяльності підприємств ГРБ
  • Документ
    Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
    (2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
    (2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-03) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Основною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.
  • Документ
    Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курс
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-03) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета виробничої практики: поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного господарства різних форм власності; вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства різних категорій.
  • Документ
    Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.
  • Документ
    Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (Львів, 2021-01-29) Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Іжевська, О. П.; Коркуна, О. І.; Радзімовська, О. В.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Izhevska, O. P.; Korkuna, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою виробничої практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах.
  • Документ
    Вступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (Львів, 2021-01-18) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Основною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.
  • Документ
    Економіка праці в умовах постіндустріального суспільства : словник термінів і понять
    (Ліга-Прес, 2021-09-06) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.
    Словник містить понад 1550 термінів і понять з економіки праці, а також із суміжних галузей науки, таких як менеджмент, маркетинг, психологія, педагогіка. Для студентів економічних спеціальностей навчальних закладів. Видання буде корисним викладачам, аспірантам, науковцям, спеціалістам у галузі економіки праці та управління соціально-трудовими відносинами.
  • Документ
    Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліни
    (2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • Документ
    Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : критерії оцінювання знань студентів з навчальної дисципліни
    (2020-10-16) Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок