Перегляд за Автор "Hul, Yana"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз періодів розвитку готельної індустрії США(2022-10-06) Графська, Орислава; Гуль, Яна; Hrafska, Oryslava; Hul, YanaДокумент Аналіз періодів розвитку готельної індустрії США(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Графська, Орислава; Гуль, Яна; Hrafska, Oryslava; Hul, YanaДокумент Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Гуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Uliana, HuzarСучасний ресторанний бізнес переживає справжні випробову- вання та дивує своєю стійкістю та згуртованістю. Повномасштабна війна зробила ситуацію на ринку індустрії гостинності надзвичайно складною, вона трансформувалася у неспроможність рестораторів займатися стратегічним плануванням розвитку свого закладу на дов- гострокову перспективу, а лише на короткий термін.The modern restaurant business is going through real trials. and surprises with its stability and cohesion. Full-scale The war made the market situation of the hospitality industry extraordinary complex, it transformed into the failure of restaurateurs engage in strategic planning of the development of your institution for the long-term immediate perspective, but only for a short timeДокумент Аналіз ринку ресторанного бізнесу в Україні під час війни(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Гуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Uliana, HuzarСучасний ресторанний бізнес переживає справжні випробову- вання та дивує своєю стійкістю та згуртованістю. Повномасштабна війна зробила ситуацію на ринку індустрії гостинності надзвичайно складною, вона трансформувалася у неспроможність рестораторів займатися стратегічним плануванням розвитку свого закладу на дов- гострокову перспективу, а лише на короткий термін.The modern restaurant business is going through real trials. and surprises with its stability and cohesion. Full-scale The war made the market situation of the hospitality industry extraordinary complex, it transformed into the failure of restaurateurs engage in strategic planning of the development of your institution for the long-term immediate perspective, but only for a short time.Документ Проблеми української вищої освіти у контексті Болонського процесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Гуль, Яна; Криштанович, Світлана; Hul, Yana; Kryshtanovych, SvitlanaДокумент Проблеми української вищої освіти у контексті Болонського процесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Гуль, Яна; Криштанович, Світлана; Hul, Yana; Kryshtanovych, SvitlanaДокумент Розвиток індустрії гостинності в Україні в сучасних реаліях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Huzar, UlyanaПри розвитку індустрії гостинності в системі міжнародних відносин особливу увагу слід приділити реалізації подій, масових заходів, формування прихильності туристів у напрямі сільського туризму, орієнтованого на посилення заходів щодо охорони навколишнього середовища, що зумовлює необхідність організації нових індивідуальних та масових туристичних продуктів. In the development of the hospitality industry in the system of international relations, special attention should be paid to the implementation of events, mass events, the formation of tourists in the direction of rural tourism, focused on strengthening environmental measures, which necessitates the organization of new individual and mass tourism products.Документ Розвиток індустрії гостинності в Україні в сучасних реаліях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гуль, Яна; Гузар, Уляна; Hul, Yana; Huzar, UlyanaПри розвитку індустрії гостинності в системі міжнародних відносин особливу увагу слід приділити реалізації подій, масових заходів, формування прихильності туристів у напрямі сільського туризму, орієнтованого на посилення заходів щодо охорони навколишнього середовища, що зумовлює необхідність організації нових індивідуальних та масових туристичних продуктів. In the development of the hospitality industry in the system of international relations, special attention should be paid to the implementation of events, mass events, the formation of tourists in the direction of rural tourism, focused on strengthening environmental measures, which necessitates the organization of new individual and mass tourism products.