Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Hryhorian, Illia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Організація роботи ресторанів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Григорян, Ілля; Кукліна, Тетяна; Hryhorian, Illia; Kuklina, Tetiana
    Організація роботи ресторану включає опрацювання таких процесів: виробництво страв, реалізація приготовлених страв, організація умов споживання приготовлених страв відвідувачами, організація умов відпочинку відвідувачів. The organization of the restaurant's work includes the development of the following processes: production of dishes, implementation of prepared dishes, organization of conditions consumption of prepared meals by visitors, organization of visitors' recreation conditions.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок