Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Hrafska, O. I."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 14 з 14
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-12) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою навчальної дисципліни «Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу» є: проведення економічного аналізу особливостей організації та виявлення основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного господарства.
  • Документ
    Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета викладання дисципліни: підготовка спеціалістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу.
  • Документ
    Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-12) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою навчальної дисципліни «Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу» є: проведення економічного аналізу особливостей організації та виявлення основних тенденцій розвитку готельно-ресторанного господарства.
  • Документ
    Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15) Паска, М. З.; Голод, А. П.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Іжевська, О. П.; Paska, M. Z.; Holod, A. P.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Izhevska, O. P.
  • Документ
    Міжнародна готельна індустрія : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
    (Львів, 2021-01-29) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета курсу - підготовка спеціалістів за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньокваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про індустрію гостинності та світове готельне господарство.
  • Документ
    Міжнародна готельна індустрія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
    (Львів, 2021-01-29) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою навчальної дисципліни "Міжнародна готельна індустрія" є: сформування у студентів системи знань про індустрію гостинності та світове готельне господарство.
  • Документ
    Міжнародна готельна індустрія : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-12) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета курсу - підготовка спеціалістів за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістр відповідно до державних стандартів, встановлених освітньо-кваліфікаційною характеристикою та освітньо-професійною програмою підготовки спеціалістів вищезазначеного фахового спрямування. Формування теоретичних знань і навичок з метою формування у студентів системи знань про індустрію гостинності та світове готельне господарство.
  • Документ
    Наскрізна програма практики зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» другого (магістерського) рівня вищої освіти
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-29) Гузар, У. Є.; Паска, М. З.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Huzar, U. Ye.; Paska, M. Z.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних ринкових і виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності.
  • Документ
    Організація готельного господарства : силабус курсу, освітній ступінь - магістр, галузь знань: 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-08) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Метою дисципліни “Організація готельного господарства” є набуття спеціальних компетенцій в організації готельного господарства, та формування знань та вмінь з організації діяльності підприємств готельного бізнесу, технологічного процесу обслуговування туристів у готелях, організації готельного сервісу.
  • Документ
    Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Радзімовська, О. В.; Маслійчук, О. Б.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Radzimovska, O. V.; Masliichuk, O. B; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета виробничої практики: - поглибити і закріпити теоретичні знання зі спеціальних дисциплін; - навчити студентів працювати в умовах виробництва в закладах ресторанного гносподарства різних форм власності; - вивчити специфіку роботи підприємств харчування при готелях і туристичних комплексах; - оволодіти навичками обслуговування споживачів в закладах ресторанного гносподарства різних категорій.
  • Документ
    Інновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.
  • Документ
    Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-17) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.
  • Документ
    Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві. Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та повинні створити необхідні умови для розширення, прискорення і підвищення ефективності формування і реалізації різних інновацій (продуктових, технологічних, соціальних тощо), спрямованих на розробку і впровадження конкурентоспроможного продукту на рівні міжнародних стандартів.
  • Документ
    Інновації в готельному господарстві : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “ Сфера обслуговування ”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-11) Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
    Мета: оволодіння сучасними теоретичними основами та практичними навичками організації та управління інноваційними технологіями в ресторанному, готельному господарстві.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок