Перегляд за Автор "Holod, A. P."
Зараз показуємо 1 - 20 з 44
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Актуальні проблеми розвитку туристичної сфери : робоча програма навчальної дисципліни, освітній рівень – третій (освітньо-науковий), галузь знань – 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність – 242 „Туризм”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-10) Голод, А. П.; Кухтій, А. О.; Holod, A. P.; Kukhtii, A. O.; Кафедра туризму; Кафедра спортивного туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу компетентностей пов’язаних з розумінням сучасних тенденцій розвитку туристичної сфери в Україні та світі, виокремленням та вирішенням науково-практичних проблем організації різних форм та видів туризму, стратегічним управлінням туристичними системами на усіх просторових рівнях.Документ Актуальні проблеми розвитку туристичної сфери : силабус курсу, освітній рівень – третій (освітньо-науковий), галузь знань – 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність – 242 „Туризм”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-10) Голод, А. П.; Кухтій, А. О.; Holod, A. P.; Kukhtii, A. O.; Кафедра туризму; Кафедра спортивного туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу компетентностей пов’язаних з розумінням сучасних тенденцій розвитку туристичної сфери в Україні та світі, виокремленням та вирішенням науково-практичних проблем організації різних форм та видів туризму, стратегічним управлінням туристичними системами на усіх просторових рівнях.Документ Екзаменаційні вимоги до дисципліни «Методологія наукового дослідження та наукової діяльності» для аспірантів І року навчання, спеціальності 242 «Туризм»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-31) Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризмуДокумент Залікові вимоги до дисципліни «Методологія наукового дослідження та наукової діяльності» для аспірантів І року навчання спеціальностей 242 «Туризм»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-01-31) Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризмуДокумент Концептуальні засади розвитку сфери обслуговування : силабус курсу, освітній рівень: третій (освітньо-науковий), галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 242 Туризм(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-10) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу знань та умінь щодо концептуальних основ, а також сучасних тенденцій розвитку сфери обслуговування.Документ Методичні рекомендації для підготовки та захисту магістерських робіт студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-15) Паска, М. З.; Голод, А. П.; Гузар, У. Є.; Графська, О. І.; Іжевська, О. П.; Paska, M. Z.; Holod, A. P.; Huzar, U. Ye.; Hrafska, O. I.; Izhevska, O. P.Документ Методичні рекомендації щодо виконання самостійних робіт з дисципліни «Методологія наукового дослідження та наукової діяльності» для аспірантів І року навчання, спеціальності 242 «Туризм»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-31) Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризмуДокумент Методологія наукового дослідження : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, cпеціальність 242 „Туризм”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-31) Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризмуМетою навчальної дисципліни “Методологія наукового дослідження та наукової діяльності” є формування в аспірантів та здобувачів наукового ступеня фундаментальних знань та умінь стосовно методів наукових досліджень на філософсько-методологічному, теоретичному та експериментально-емпіричному рівнях; спеціальних теоретико-методичних відомостей щодо організаційно-правових засад підготовки наукових кадрів.Документ Методологія наукового дослідження : силабус курсу, рівень освіти ІІІ, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність 242 Туризм(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-31) Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризмуМета курсу формування в аспірантів та здобувачів наукового ступеня фундаментальних знань та умінь стосовно методів наукових досліджень на філософсько-методологічному, теоретичному та експериментально-емпіричному рівнях; спеціальних теоретикометодичних відомостей щодо організаційно-правових засад підготовки наукових кадрів.Документ Методологія наукового дослідження та наукової діяльності : навчальна програма нормативної дисципліни, підготовки третього (освітньо-наукового) рівня, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, cпеціальність 242 „Туризм”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-31) Бріскін, Ю. А.; Голод, А. П.; Курчаба, Т. М.; Хіменес, Х. Р.; Briskin, Yu. A.; Holod, A. P.; Kurchaba, T. M.; Khimenes, Kh. R.; Кафедра теорії спорту та фізичної культури; Кафедра гуманітарних дисциплін; Кафедра туризмуМетою навчальної дисципліни “ Методологія наукового дослідження та наукової діяльності ” є формування в аспірантів та здобувачів наукового ступеня фундаментальних знань та умінь стосовно методів наукових досліджень на філософсько-методологічному, теоретичному та експериментально-емпіричному рівнях; спеціальних теоретико-методичних відомостей щодо організаційно-правових засад підготовки наукових кадрів.Документ Модернізаційні засади розвитку регіональних туристичних систем : силабус курсу, освітній рівень: третій (освітньо-науковий), галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 242 Туризм(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-10) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу компетентностей пов’язаних з розумінням сутності, напрямів і пріоритетів модернізації туристичних систем регіонального рівня.Документ Організація туристичних подорожей : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-05) Голод, А. П.; Кучер, П. В.; Holod, A. P.; Kucher, P. V.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни «Організація туристичних подорожей» є вивчення теоретичних основ туристичних подорожей та ознайомлення студентів з особливостями організації подорожей у туристичній діяльності. Навчальна дисципліна розкриває умови та принципи діяльності туристичних підприємств на ринку України, створення та їх функціонування, технологіюстворення туристичного продукту та формування його асортименту. Окрім того, навчальна дисципліна висвітлює принципи формування програм перебування туристів, розкриває питання транспортних подорожей та перевезень туристів у структурі турпродукту, 4 висвітлює основні етапи формування світової транспортної мережі та їхвплив на розвиток туризму, технологію організаціїтранспортної подорожей і перевезень туристів різними видами транспорту,види туристичних формальностей та умови їх виконання, претензійну роботув туризмі та безпеку туристичних подорожей.Документ Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : методичні вказівки для проведення семінарських та практичних занять з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальності 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-25) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації.Документ Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни, підготовки бакалаврів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-25) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації.Документ Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 Менеджмент(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації.Документ Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-16) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування у студентів комплексу знань та умінь щодо різних аспектів проведення наукових досліджень, зокрема пошуку, оброблення, структурування і представлення наукової інформації.Документ Основи інноваційного розвитку : робоча програма навчальної дисципліни, освітній рівень – третій (освітньо-науковий), галузь знань – 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 242 „Туризм”(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу компетентностей пов’язаних з розумінням інноваційного розвитку у всіх його аспектах і на усіх просторових та функціональних рівнях.Документ Основи інноваційного розвитку : силабус курсу, освітній рівень: третій (освітньо-науковий), галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 242 Туризм(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою викладання навчальної дисципліни є формування в аспірантів комплексу компетентностей пов’язаних з розумінням інноваційного розвитку у всіх його аспектах і на усіх просторових та функціональних рівнях.Документ Педагогічна практика : силабус курсу, освітній рівень: третій (освітньо-науковий), галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 242 Туризм(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-31) Голод, А. П.; Holod, A. P.; Кафедра туризмуМетою практики є забезпечити розвиток професійно-педагогічних компетентностей майбутніх докторів філософії (PhD) необхідних для викладацької роботи у ЗВО, зокрема за спеціальністю 242 «Туризм».
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »