Перегляд за Автор "Holod, A."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дестинація як форма просторової організації регіональних туристичних систем(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-18) Голод, А.; Базюк, М.; Holod, A.; Baziuk, M.Документ Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : залікові вимоги з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», перший (бакалаврський) рівень вищої освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», освітній ступінь - бакалавр, для студентів 2 курсу факультету туризму(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-02-26) Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесуДокумент Сервісологія : опорний конспект лекцій з навчальної дисципліни, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», освітній ступінь - магістр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-03-05) Голод, А.; Holod, A.; Кафедра туризму