Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Hlumova, N. V."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Загальні технології харчової промисловості. Технологія жирів і жирозамінників (складова частина) : програма навч. дисципліни для підготовки фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.0511701 "Харчові технології та інженерія" у ВНЗ ІІ-IV рівнів акредитації
    (2020-12-14) Паска, М. З.; Варивода, Ю. Ю.; Гербер, Ю. Б.; Глумова, Н. В.; Волков, М. В.; Paska, M. Z.; Varyvoda, Yu. Yu.; Herber, Yu. B.; Hlumova, N. V.; Volkov, M. V.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок