Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Herilova, Anna"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз теоретичних аспектів ефективності менеджменту
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Герілова, Анна; Гуцуляк, Вікторія; Herilova, Anna; Hutsuliak, Viktoriia
  • Документ
    Аналіз теоретичних аспектів ефективності менеджменту
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Герілова, Анна; Гуцуляк, Вікторія; Herilova, Anna; Hutsuliak, Viktoriia
  • Документ
    Безпека малого бізнесу в умовах воєнного стану
    (2023-09-28) Герілова, Анна; Гуцуляк, Вікторія; Herilova, Anna; Hutsuliak, Viktoriia
  • Документ
    Безпека малого бізнесу в умовах воєнного стану
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Герілова, Анна; Гуцуляк, Вікторія; Herilova, Anna; Hutsuliak, Viktoriia
  • Документ
    Важливість корпоративної культури на підприємствах
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Герілова, Анна; Лешко, Христина; Herilova, Anna; Leshko, Khrystyna
  • Документ
    Важливість корпоративної культури на підприємствах
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-09-28) Герілова, Анна; Лешко, Христина; Herilova, Anna; Leshko, Khrystyna
  • Документ
    Маркетингова діяльність підприємств сфери послуг
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Герілова, Анна; Іванова, Лілія; Herilova, Anna; Ivanova, Liliia
  • Документ
    Маркетингова діяльність підприємств сфери послуг
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Герілова, Анна; Іванова, Лілія; Herilova, Anna; Ivanova, Liliia
  • Документ
    Маркетингова трансформація туристичної галузі України
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09-27) Герілова, Анна; Гуцуляк, Вікторія; Herilova, Anna; Hutsuliak, Viktoriia
  • Документ
    Особливості сервірування святкового столу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Герілова, Анна; Паска, Марія; Herilova, Anna; Paska, Mariia
    Мета сервірування столу: створити зручності гостям під час прийому їжі, сприяти встановленню гарного настрою, виразити свою уважність та доброзичливість. The purpose of setting the table: to create convenience for guests during meals, to promote a good mood, to express attentiveness and kindness.
  • Документ
    Тайм-менеджмент як запорука ефективного використання часу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Герілова, Анна; Стахів, Ірина; Herilova, Anna; Stakhiv, Iryna
  • Документ
    Тайм-менеджмент як запорука ефективного використання часу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-10) Герілова, Анна; Стахів, Ірина; Herilova, Anna; Stakhiv, Iryna

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок