Перегляд за Автор "Harasym, Tetiana"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Catering training in tourism and hospitality: the positive perspectives for the field specialists(2023) Yurko, Nadiia; Protsenko, Uliana; Kalymon, Yuliia; Vorobel, Mariia; Harasym, Tetiana; Юрко, Надія; Проценко, Уляна; Калимон, Юлія; Воробель, Марія; Гарасим, ТетянаAbstract. Great deal of attention have long been paid to various issues of tourism and hospitality. Although there is a current need of more thorough focus on the main promising prospects of the catering industry. Therefore, the aim of the study was due to the comparative analysis of the internet resources to reveal the key positive perspectives for catering in tourism and hospitality, which are to be considered in training the staff in the industry. Анотація. Різним питанням туризму здавна приділяється велика увага і гостинність. Хоча наразі існує потреба більш ретельного зосередження на основні перспективні перспективи галузі громадського харчування. Отже, мета дослідження Завдяки порівняльному аналізу інтернет-ресурсів виявити ключ позитивні перспективи громадського харчування в сфері туризму та гостинності, які мають бути розглядається при підготовці кадрів у галузі.Документ Commonly used english idioms about food: the meaning and importance(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Yurko, Nadiia; Protsenko, Uliana; Styfanyshyn, Iryna; Harasym, Tetiana; Юрко, Надія; Проценко, Уляна; Стифанишин, Ірина; Гарасим, ТетянаДокумент Restaurant staff communication: the demand of English skills(2023) Yurko, Nadiia; Protsenko, Uliana; Kalymon, Yuliia; Vorobel, Mariia; Harasym, Tetiana; Юрко, Надія; Проценко, Уляна; Калимон, Юлія; Воробель, Марія; Гарасим, ТетянаAbstract. Different issues of communication and language interaction have long been the focus of much attention along with various aspects of tourism and hospitality. Nevertheless, there is still a necessity of detailed emphasis on the demand of English communication for the restaurant staff, thus becoming the purpose of the study. The comparative analysis of the internet resources has revealed the main features of English communication for personnel in the restaurant industry. Різні питання комунікації та мовної взаємодії вже давно перебувають у центрі уваги багатьох уваги разом з різними аспектами туризму та гостинності. Тим не менш, є досі необхідно детально акцентувати увагу на попиті на спілкування англійською мовою персонал ресторану, що стало метою дослідження. Порівняльний аналіз Інтернет-ресурси розкрили основні особливості англомовного спілкування персоналу в ресторанна індустрія.