Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Fyk, Bohdan"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
  • Документ
    Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
  • Документ
    Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
    Мета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.
  • Документ
    Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia
    Мета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant.
  • Документ
    Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Найда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок