Перегляд за Автор "Fyk, Bohdan"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, MariiaДокумент Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, MariiaДокумент Асортимент та популяризація страв львівської кухні в закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, MariiaМета – вивчити асортимент страв львівської кухні у закладах ресторанного господарства. The goal is to study the range of Lviv cuisine in restaurants.Документ Галицька кухня у закладі ресторанного господарства - «Ресторація Бачевських»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Фик, Богдан; Паска, Марія; Fyk, Bohdan; Paska, MariiaМета роботи: проаналізувати концепцію галицької кухні на прикладі ресторану Бачевських. The purpose of the work: to analyze the concept of Galician cuisine using the example of the Bachevskyi restaurant.Документ Концептуальні засади розвитку Львівської кухні в умовах сьогодення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Найда, Остап; Чирка, Вячеслав; Фик, Богдан; Паска, Марія; Naida, Ostap; Chyrka, Viacheslav; Fyk, Bohdan; Paska, Mariia