Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Fitel, Nataliia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Ароматний огляд ринку кави в Україні
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
  • Документ
    Ароматний огляд ринку кави в Україні
    (2022-10-06) Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
    Метою дослідження було проаналізувати споживчий ринок кави в Україні. The purpose of the study was to analyze the consumer market of coffee in Ukraine.
  • Документ
    Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Моргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, Nataliia
    Мета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.
  • Документ
    Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Моргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, Nataliia
    Мета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.
  • Документ
    Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
    Мета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.
  • Документ
    Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, Orysia
    Мета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок