Перегляд за Автор "Fitel, Nataliia"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ароматний огляд ринку кави в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, OrysiaДокумент Ароматний огляд ринку кави в Україні(2022-10-06) Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Fitel, Nataliia; Izhevska, OrysiaМетою дослідження було проаналізувати споживчий ринок кави в Україні. The purpose of the study was to analyze the consumer market of coffee in Ukraine.Документ Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Моргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, NataliiaМета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.Документ Оздоровчі соковмісні напої на основі насіння чіа для закладів ресторанного господарства, туризму та індустрії спорту(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-12-28) Моргуненко, Аліна; Іжевська, Орися; Фітель, Наталія; Morhunenko, Alina; Izhevska, Orysia; Fitel, NataliiaМета дослідження – встановити вплив температурних режимів на тривалість зберігання яблучного, грушевого та морквяного соків та у разі додавання до зразків насіння чіа.Документ Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, OrysiaМета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.Документ Рослинне молоко - якісний замінник тваринному у харчуванні туристів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-20) Білодід, Андріана; Фітель, Наталія; Іжевська, Орися; Bilodid, Andriana; Fitel, Nataliia; Izhevska, OrysiaМета нашого дослідження проаналізувати харчову та комерційну цінність молокорослинних продуктів на ринку України, з погляду вміс- ту в них жирних кислот та засвоюваності білків, визначення режимів висушування рослинного молока, що забезпечує відповідність критері- ям якості й безпечності, а також умови тонкодисперсного подрібнення та збереження харчової цінності первинної сировини.