Перегляд за Автор "Fil, Mariia"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання оздоровчих напоїв для поліпшення здоров'я людини(ЛДУФК, 2017) Холявка, Володимир; Філь, Марія; Kholiavka, Volodymyr; Fil, MariiaМетою роботи є оцінення якості напівфабрикатів і готових молочних коктейлів оздоровчого спрямування для споживачів, які проживають на територіях з дефіцитом йоду, а особливо для спортивного харчування.Документ Кулінарні тренди Франції(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-01-21) Філь, Марія; Fil, MariiaДокумент Особливості обслуговування у сфері гостинності за методом Брайля(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Філь, Марія; Fil, MariiaДокумент Перспективи культурного туризму Сходу України у поствоєнний період(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Майкут, Евеліна; Філь, Марія; Maikut, Evelina; Fil, MariiaКультурний туризм – один із ефективних інструментів досягнення миру, об’єднання країни та розвитку національної ідентичності на по- стконфліктних територіях.Cultural tourism is one of the effective tools of achievement peace, unification of the country and the development of national identity on the conflict territories.Документ Проблеми та перспективи гастрономічного туризму в Закарпатті(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Кузик, Юлія; Філь, Марія; Kuzyk, Yuliia; Fil, MariiaДокумент Стан та перспективи розміщення готельних закладів у Львівській області за 2016 рік(2017) Філь, Марія; Холявка, Володимир; Коропецька, Т.; Fil, Mariia; Kholiavka, Volodymyr; Koropetska, T.У статті розглянуто колективні заклади розміщування у Львівській області та готелі, аналогічні засоби розміщування у містах та районах. Проаналізовано готелі, аналогічні засоби розміщування у Львівській області за 2016 рік. Побудована динаміка спеціалізованих засобів розміщення та колективних засобів розміщення від 2011 року до 2016 року. Охарактеризовано кількісне оцінювання стану та розвитку колективних засобів розміщування. Висвітлено основні зміни, пов 'язані з Державною службою статистики України починаючи зі звіту за 2016 рік. У статті висвітлено якими послугами суб'єктів туристичної діяльності скористалися громадяни України. Підведено статистичні дані за сприяння туристичних організацій області, скільки наші співгромадяни відвідали країн світу, де найбільше. Охарактеризовано, скільки обслужено екскурсантів суб'єктами туристичної діяльності у 2016 році. У статті наведені дані, скільки туристичні підприємства Львівщини надали послуги, і з яких країн світу іноземним туристам у 2016 році. Визначено, що одним із напрямів вивчення розвитку туристичної галузі є визначення її впливу на національну економіку.Документ Сучасні формати "Fast casual", "Fane dining", "quick'n' casual", "Free flow" у ресторанному бізнесі(ЛДУФК, 2017) Brinza, J.; Холявка, Володимир; Філь, Марія; Kholiavka, Volodymyr; Fil, MariiaЕксперти ресторанного ринку вважають, що найближчими роками кількість ресторанів середнього класу збільшиться в декілька разів, незважаючи на жорстку конкуренцію. Тому, перш ніж відкривати будь-який заклад ресторанного бізнесу, необхідно чітко визначити його формат, оскільки заклад повинен відповідати прийнятим стандартам і, найголовніше, мати правильне позиціонування для своїх відвідувачів.Документ Тренд послуг у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09-27) Штойко, Армен; Філь, Марія; Shtoiko, Armen; Fil, MariiaДокумент Фудпейрінг у сфері гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Філь, Марія; Fil, Mariia