Перегляд за Автор "Ferents, Mariia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Особливості організування гастрономічного туризму в Україні(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Ференц, Марія; Боратинський, Олег; Ferents, Mariia; Boratynskyi, OlehВ умовах сьогодення туризм є дієвим напрямом розвитку економіки України, надходження значних коштів до державного бюджету, однією з форм раціонального використання вільного часу, проведення змістовного дозвілля, вивчення історії рідного краю, залучення широких верств населення до пізнання історико-культурної спадщини. In today's conditions, tourism is an effective direction for the development of the economy of Ukraine, the receipt of significant funds for the state budget, one of the forms of rational use of free time, meaningful leisure time, studying the history of the native land, and involving broad sections of the population in learning about the historical and cultural heritage.Документ Популяризація страв автентичної кухні на прикладі Сокальщини(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Ференц, Марія; Паска, Марія; Ferents, Mariia; Paska, MariiaМета роботи: здійснити пошук рецептур автентичних страв на прикладі Сокальщини. The purpose of the work: to search for recipes of authentic dishes based on the example of the Sokal region.