Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Fedoriv, I. M."

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Технологічна експертиза харчової продукції
    (Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2020-12-10) Федорів, В. М.; Кобаса, І. М.; Дійчук, В. В.; Fedoriv, I. M.; Kobasa, І. М.; Diychuk, V. V.
    Оволодіння знаннями, вміннями та навичками під час технологічної експертизи визначальне для встановлення відповідності наявних технологій, системи безпечності харчової продукції для фахівця в сучасному конкурентному середовищі. Acquisition of knowledge, abilities and skills during technological examination is decisive for establishing the conformity of existing technologies, food safety system for a specialist in a modern competitive environment.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок