Перегляд за Автор "Dyhdalovych, Mariia"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Діяльність закладу громадського харчування кав’ярня «Хліб з маслом» після повномасштабного вторгнення(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Грицак, Анастасія; Дигдалович, Марія; Радзімовська, Ольга; Hrytsak, Anastasiia; Dyhdalovych, Mariia; Radzimovska, OlhaМетою роботи є проаналізувати діяльність закладу кафе «Хліб з маслом» до та після повномасштабного вторгнення.The purpose of the work is to analyze the activities of the "Bread and Butter" cafe before and after a full-scale invasion.Документ Роль готельних господарств для сфери індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Мацюк, Степан; Дигдалович, Марія; Коркуна, Іван; Matsiuk, Stepan; Dyhdalovych, Mariia; Korkuna, IvanДокумент Роль готельних господарств для сфери індустрії гостинності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Мацюк, Степан; Дигдалович, Марія; Коркуна, Іван; Matsiuk, Stepan; Dyhdalovych, Mariia; Korkuna, IvanДокумент Сучасні підходи до управління охорони праці на підприємстві – головна вимога часу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09-27) Дигдалович, Марія; Баранівська, Христина; Dyhdalovych, Mariia; Baranivska, KhrystynaДокумент Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Дигдалович, Марія; Петришин, Наталія; Dyhdalovych, Mariia; Petryshyn, NataliiaОсновна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain.