Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Dyhdalovych, Mariia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Діяльність закладу громадського харчування кав’ярня «Хліб з маслом» після повномасштабного вторгнення
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-05-18) Грицак, Анастасія; Дигдалович, Марія; Радзімовська, Ольга; Hrytsak, Anastasiia; Dyhdalovych, Mariia; Radzimovska, Olha
    Метою роботи є проаналізувати діяльність закладу кафе «Хліб з маслом» до та після повномасштабного вторгнення.The purpose of the work is to analyze the activities of the "Bread and Butter" cafe before and after a full-scale invasion.
  • Документ
    Роль готельних господарств для сфери індустрії гостинності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Мацюк, Степан; Дигдалович, Марія; Коркуна, Іван; Matsiuk, Stepan; Dyhdalovych, Mariia; Korkuna, Ivan
  • Документ
    Роль готельних господарств для сфери індустрії гостинності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023-10-12) Мацюк, Степан; Дигдалович, Марія; Коркуна, Іван; Matsiuk, Stepan; Dyhdalovych, Mariia; Korkuna, Ivan
  • Документ
    Сучасні підходи до управління охорони праці на підприємстві – головна вимога часу
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-09-27) Дигдалович, Марія; Баранівська, Христина; Dyhdalovych, Mariia; Baranivska, Khrystyna
  • Документ
    Інноваційні технології холодних страв і закусок підвищеної біологічної цінності
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Дигдалович, Марія; Петришин, Наталія; Dyhdalovych, Mariia; Petryshyn, Nataliia
    Основна мета і завдання поставленої теми: розробка нових рецептур салатів підвищеної біологічної цінності з використанням пророщеного зерна пшениці. The main goal and task of the given topic: development of new recipes for salads of increased biological value using germinated wheat grain.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок