Перегляд за Автор "Domaretska, Oksana"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Сучасні підходи до поліпшення харчової цінності виробів із бісквітного тіста(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Максимець, Олександра; Домарецька, Оксана; Maksymets, Oleksandra; Domaretska, OksanaМета дослідження – проаналізувати та обґрунтувати доцільність використання порошку та пюре ягід обліпихи в технології борош- няних кондитерських виробів, розробити нову рецептуру виробу, розширити асортимент борошняних кондитерських виробів із бі- сквітного тіста. The purpose of the study is to analyze and substantiate the feasibility the use of powder and puree of sea buckthorn berries in flour technology nannies of confectionery products, develop a new product recipe, to expand the range of flour confectionery products from bi- delicious dough.